Världens rikaste U-land!

Efter förfrågan, eller till viss del svåra hot från mina läsare gör nu Rogers blogg storartad Comeback. Erkänner att de har varit förbannat dåligt med författandet på senare tid. Ingen bra ursäkt, men dålig motivation har nog varit den främsta orsaken. Dessutom är det bara mindre än en månad kvar innan de är dags att låsa in sig i studion för att spela in nästa Sonic skiva. Och hoten från skivbolaget på feta låtar är betydligt större än läsarnas efterfrågan på feta bloggar. Så har fått prioritera låt skrivandet framför bloggar. Tror varken bolaget eller våra fans skulle acceptera att nya skivan blir försenad och suger katta-kuk för att jag suttit hemma och lagt tiden på odugliga bloggar istället.


Gigandet har vi dock inte kunnat prioritera bort. I början av februari gjorde vi en egen två veckors turné i Sverige, Danmark, Tyskland, Belgien, Holland och Frankrike. Gick helt okej men mer än en två veckors turné överlever man inte i vår underdimensionerade Wolksvagen van. Om man inte stryker med psykiskt så lär man definitivt göra det av lukten av brakskit och svettiga scenkläder. Förmodligen var det även lukten som gjorde att publiken inte vågade sig ända fram till scenkanten på vissa gig.


Till sist några bilder från turnén och Oslo där vi gjorde två gig i helgen. Säga vad man vill om Norge men helvete vad dyrt allt ska vara. Den billigaste menyn på McDonald's gick på 90kr och bestod av en mellan läsk, mellan strips och enkel cheese burgare, de sög. Att man sedan inte kunde betala med kort sög om möjligt ännu mer. Vad är det för jäkla U-land vi har som grannar? Giget på fredagen gick helt grymt med mycket folk, go scen och bra röj. Coolt! Lördagen var dock en helt annan historia, obefintlig scen som låg gömd i en källare, men vi satte iaf nytt rekord. Dock inte i våldsamt röj, merch försäljning eller antalet stagedives. Utan i mängden publik framför scen! Tyvärr då inte åt de positiva hållet. 17 st tror jag fick räknat till (och då är ljudtekniker, ljuskille och arrangörer medräknade). Kändes som Wacken, fast annorlunda:-)

image178
Hameln i Tyskland

image179
Setlist (OBS Johns stavning!)

image180
ZZZzzzzZzzzzzZzzz

image174
Lördagen scen i Oslo

image175
Sebbe och Richard nere i kattakomben

image176
John setting up

image181
Wacken 07


RSS 2.0