Ludwigsburg, Pratteln - 23 februari

Jag ligger efter som satan i bloggandet, men det är ett hårt liv att vara ute på turné och det är inte alltid man har tid att hålla er kära läsare uppdaterade.  T.ex så har man höger-röv börjat öma och säga ifrån att jag sitter ner för mycket, axlarna värker pga alla ölflak som ska bäras ut till bussen och det kliar som satan på hakan då jag inte orkat raka av skägget på flera dagar. Den enda muskeln som egentligen är helt intakt och mår bättre än allt annat är nacken som får stå ut med all kronisk headbanging dagarna i enda. Detta ska vara mycket nyttigt och något jag absolut kommer ta med mig hem när turnén är avslutad. En timmes headbanging varje morgon ger en bra start på dagen.

John med sitt gigantiska cykelstyre (trumset)


Robba riggar upp sidedrops medans vi andra slappar


I Ludwigsburg passade jag och Richard på att hälsa på vår gode tyska vän Tom som supportat och hjälpt oss sedan starten. Tom är en hårdrocksälskande kraftig tysk som lägger all fritid på hårdrock och att dricka öl. Ett riktigt original med andra ord. Hemma hos Tom passade vi på att utnyttja hans tvättmöjligheter och få lite rena kläder, och han bjöd även på mat och givetvis öl. Mycket trevligt! Väl tillbaka på stället hade vi och Deathstars meet´n´greet med några fans. Vilket som vanligt resulterade i att vi stod och pratade mer med varandra än med fansen. Men de fick iaf tagit några kort och få sina biljetter signerade så de vart nöjda. Själva giget var hur kul som helst och jag lyckades med bedriften att nästan snubbla av scen. Måste sett hur kul som helst ut, men tigerbalanssinnet gjorde en inte besviken och räddade mig från en spektakulär krasch. Efter giget fortsatte festen i logen, där vi så småningom blev utslängda. Hårdrocks Tom var då så full att det var helt synd och skam att se honom, men menade att han fortfarande inte fått nock! Så han, Roland och Richard drog in till stan för att spä på promillehalten ännu mer. Att det var söndag och klockan var 3:00 på morgonen spelade fan ingen roll hehe.

Vår tyskvän Tom


Hemma hos Tom


Nästa dag var Pratteln i Schweiz, och när jag stiger in på klubben så slår det mig att här spelade vi ju för tusan förra året! Svinstort ställe som hade allt man kunde önska, så att de låg mitt ute i ingenstans gjorde detsamma. Det enda som sög var att supportbandet för ikväll hade ställt in, så vi fick öppna hela bröten då det var Deathstars tur att agera Headline. Som vanligt är publiken rätt blyg i början, men allteftersom setet går och antalet öl börjar trilla ner brukar det bli mer fart på dem. Detta ville sig dock inte ikväll, och publiken såg ut som fågelholkar trots att mer än halva setet hade gått. Richard blev förbannad och börjar mycket proffisionellt håna publiken:


-          FAN VA NI SER TRÖTTA UT!!! blahablahablaaaa


Kanske skulle det bli skillnad när Deathstars gick på, men publiken rörde knappt ett finger då häller. Nä detta var bokstavligttalat ett riktigt måndagsgig. Pizzan efteråt räddade dock kvällen och fick en på gott humör igen. It rocks! 

Drumvision mode


Emil och Skinny Bin Laden


Katten slår knut på sig själv


Richards mycket unika raggarpose


Va fan hur mycket begär dom av en egentligen?


Slovenien, Budapest - 21 februari

Slovenien har jag aldrig varit i förut, så det blev en ny spännande erfarenhet att besöka detta land. När jag tittar ut från bussfönstret var det tjocktfullt med snö ute, och jag skådar även ett gäng ungar som kastar något som jag uppfattar som handgranater! Men visade sig vara snöbollar. Efter frukost på klubben bestämde vi (Jag, Richard, Roland, Robin, John, Skinny och Whiplasher) oss att dra ut på byggden och spana in lite kultur. Har varit förbannat dåligt med turistutflykter på denna turné, men det ska det bli ändring på. Efter bara fem minuter tyckte dock Robin och Whiplasher att de fått nog och vände tillbaka, och en stund senare hade även John fått sin Slovenska kultur-tarm stillad. Och gick tillbaka för att putsa cymbaler, leka plockepin med trumstockar eller vad fasen nu trummisar gör på sin dötid. Vi andra hann dock med att spana in ett stort köpcenter och annat smått och gott innan det var dags att vända hem.

Sonic Setlist 08(?)


Det är viktigt att man stretchar ordentligt efter ett gig

Varken vi eller Deathstars har lirat i Slovenien förut så det var inte direkt den publiktätaste spelningen på turnén. Men det var ett kul gig och efteråt var det "Gothic Aftershow Party" (se Halloweenfest) på stället. Ingen av oss var dock överdrivet motiverade att joina, FÖRUTOM Richard! Som ensam tog på sig "Rockstar" ansvaret och söp, fylleljög och raggade rugglor (rugg-ugglor) för oss allihop. Bra jobbat! En annan kul grej som hände var att efter vårt gig, så kastade John ut en trasig cymbal till publiken och en slovenisk skäl blev helt salig av lycka. Grabbens glädje blev dock inte långvarig då vakterna tog honom och trodde han hade stulit cymbalen!! Men efter en stund fick John rätt ut situationen att han faktiskt gett bort cymbalen, och att vakterna kunde släppa honom igen haha.



Trumskin är old-school, nu kastar vi ut cymbaler istället!


Cat (kattskrället) Casino

Budapest i Ungern dagen efter var ett lite annorlunda gig. Det var en Endagsfestival med en miljon andra band med på schemat. Så vi var tvungna att släppa oss upp redan kl 10 i ottan för att loada-in och soundchecka. Trött som ett lik och en hel hjullastare full med grus i ögonen så dyker ett gäng fans upp och vill ta kort!!! Va fasen har inte hunnit vara vaken i en hel minut än, innan man får en kamerablixt upptryckt i fejan.. Tack tack! Väl inne på stället så möts man av en bullmamma som undrar vad man vill ha till frukost. Och efter det så var de bara att sätta sig ner så kom frukosten serverad på två röda. Helt grymt! Eftersom vi hade en lång resa att köra till Ludwigsburg i Tyskland dagen efter så lirar vi så tidigt som kl19 ikväll. Helt perfekt om ni frågar mig. Då finns det ju massa tid till att dricka öl efteråt! Kvällen citat får Cat stå för:

- Man har inga problem med Alkoholen förens man ska sluta haha.


The number of the Salty Beast!


Bussdrivern står för ordningen i bussen


Skinny Disco ser dum ut


Wien, Graz - 19 februari

Eftersom Wien är en väldigt vacker stad med mycket kulturbröte och dylikt, bestämde vi oss för att dra omgående från föregående ställe för att på så sett få tid till att utforska denna huvudstad. För min del sket sig dock denna kulturella möjlighet fullständigt, då jag låg och sov till halv två på eftermiddagen. Load-in var klockan 14 så min sightseeing blev att besöka snabbköpet över gatan och tjacka schampo mm. Med andra ord har jag sett mer än tillräckligt av Wien och kan med gott samvete förlåta mig själv att jag sov så länge.

Rolle visar upp lite pure gitarronani


Ännu en i raden av hårda (fylle) Heavy Metal poser


Stället i Wein var ett mycket fräscht sådant med schysst backstage och precis lagom stor scen. Har lirat i denna stad två gånger förr med In Flames och Soilwork, då på mycket större ställen men ja tycker ändå detta var mycket fräschare. It rocks! Det enda som sög hårt var att det inte fanns något Wi-fi, ve och fasa!!! Men det löste sig som så att ett troget Sonic-fan erbjöd sig att låna ut sitt mobila bredband, så vi internetnördar kunde få vårt IT behov stillat. Samma snubbe hade även köpt Whisky och Österrikiskt vin till oss och ja vill verkligen inte veta hur mycket dollars han spenderade på all vår nya merchendise. Ett bra fan med andra ord hehe! Själva spelningen var också en mycket bra sådan och efteråt var det party med Deathstars och några av deras fans. Kvällens citat fick John stå för när han kläcker ur sig: - "Att festa med Deathstars fans är precis som att gå på Helloween fest". Då alla (killar som tjejer) har minst ett halvkilo smink i nyllet och jätte tokiga kläder. Hur kul som helst är det! Arrangören var dock inte lika imponerad av Helloween festen och slängde så småningom ut oss, men det var inte sämre än att vi fick fortsätta på gatan. Själv hade jag dock tillräckligt med vett kvar i skallen att gå och lägga mig än att frysa häcken av mig utomhus.

Cat har framåt småtimmarna lite svårt med balansen


Deathstars Ipig är ett riktigt party animal


Nästa dag var Graz som är Österrikes nästa största stad och även hemstad för superhjälten Arnold Schwarzneger. Tyvärr var det ingen i bussen som kände sig ens i närheten så stark som honom efter gårdagens fylleslag. Solen sken dock, så jag och Richard drog ut på stan en sväng för att kanske få en skymt av självaste Arnold himself, men icke! Det enda vi stötte på var ett gäng småbrudar som campade utanför klubben efter Deathstars. Så vi var med andra ord helt ointressanta och kunde gå igenom utan vare sig risk för hörselskador eller våldtäktsförsök. Stället ikväll var lätt det största hittills på hela turnén. Scenen var stor som en tennisplan och backstage hade tom jag o Richard vår egen privata nörd loge! Så det ska vara. Nackdelen med stora scener är dock att man blir trött jäkligt fort, då man tvunget ska vara på alla ställen hela tiden, och helst samtidigt med. Så bara efter två låtar var man helt död, men det är smällar man får ta. Det var ett fett grymt gig iaf!

Privat nördloge


Whisky vi fått från en schyrro Österrikare. Rocks! B-)


Johns huvudsakliga fanbase (kvinnor 50+)


Whiplasher Bernadotte förklädd till Robin Sjunnesson


Shred shred shred !!!


Scenen i Graz


Bild på mig Yöy


Deathstars in full action


Berlin, Leipzig - 16 februari

Då har man landat i Tyskland för ett gäng gigs. Både Helsingfors och Köpenhamn rockade ju helt brutalfett, så nu har man ju fått blodad tand för grymme gigs. Som tur var gjorde inte Berlin en besviken häller. K17 (Das Klubb) var så fullsmockat så folket som inte hade biljett fick besviket vända i dörren. Tråkigt men se till att köpa biljetter i tid då! Ingen var dock gladare än arrangören himself (en gammal tysk old-school hardrocker) som inte hade haft några förväntningar alls inför ikväll. Hur fräckt kan det bli med två översminkade svenneband med 42-kanaler synt i varje låt, dvs låter det inte Iron Maiden eller Kreator så suger det hård discoballe. Men han var helt super nöjd med vad vi cybersvenskar hade åstadkommit och bjöd på Pizza efteråt. Yeah!

Hård Heavy Metal Pose


Glada Tyskar

Nästa dag var Leipzig där både vi och Deathstars lirat förut ett flertal gånger. Stort, coolt ställe kallat Hellraiser, och med så fräckt namn kan det ju bara inte misslyckas. Tyvärr var giget publikmässigt lite av en besvikelse, knappt halvfullt men det var en jäkla trogen publik som anlänt denna mörka söndagskväll. Så röjet var klart godkänt och Roland var så exalterad så han roffar åt sig min gitarr och kör Stevie- Vai solos innan sista låten, fräckt värre hehe. Dagen efter var turnén första day-off och den spenderades i huvudsak på bussen och en fritidsgård. Här kunde man spela pingis och biljard, kasta pil mm. Kul en stund men efter sex timmar blir allting rätt drygt, och gå ut var inget alternativ då det regnade. Så hela dagen ägnades åt att spana på film och spara skägg typ. Mycket spännande värre, och från och med nu har jag bestämt att byta inriktning från Sonic turnéblogg till Rogers personliga Skäggblogg. Mycket nöje.

Mitt turnéskägg Yäy


På day-offs kan man bl.a fördriva tiden med lite rundpingis

Som jag berättat om tidigare så sover jag och Richard i lyxsviten längst bak i bussen. Det rockade som fasen fram till att folk kom på idén att använda utrymmet som både väskförvaring, torkrum för svettiga scenkläder, merchendise-förråd och tvättstuga mm. Så det rockar så lagom mycket nu när man inte ens kommer in i sin säng längre. Nej detta får vi fasen se till att styra upp.. Det hände föresten en kul grej idag morse som jag inte kan låta bli att berätta om! Som vanligt har vi varit mycket flitiga i Sonic och släpat med oss vår Xbox360 (är man supernördar så får man ju se till att leva upp till även ute på turné). Och när jag och Rolle var som mest upptagna i en actionladdad Zombieslakt i nya Resident Evil 5 demot. Så kommer busschauffören (en tysk på kanske 40 bast) förbi och blir helt salig!!


- WOOOT Is this Resident Evil, the new one in Africa?!?!?

- Hell Yeah! B-)

- OOH I have played them all, I really have to try this one!!!!!


Haha så senare när vi var inne och gjorde soundcheck så satt bussdrivern ute I bussen och game´ade på som aldrig förr. Helt grymt! Föresten idag släpps vår nya musikvideo till låten Powershift. Själv tycker jag den rockar men resten av bandet har rätt delade åsikter om den. Döm själva: http://www.myspace.com/sonicsyndicate

En fullständigt övergrodd Backlounge!!!!


Vad vore en turné utan Guitar Hero?


Ström + vätska = Oläge.


Stödigt blåmärke på Ole (Deathstars trummis). Istället för att nita virvlen nita han sig själv hehe


Cat Casino hånglar med en hund. Observera likheten mellan frisyrerna!!


Ryssland varning - 13 februari

Nu har det gått en hel vecka av turnén och vi har precis landat i Tyskland för att ikväll spränga Berlin i småbitar. De närmaste dagarna har vi bland annat asfalterat och paketerat Hell-singborg, Flensbürg (staden full av flensig ost), Köpenhamn och Hell-singfors. Samtliga kvällar helt grymma på mer eller mindre blandade sett. I Helsingborg fick vi t.ex stifta bekantskap med Skånes lätt galnaste publik! Det var fan ryssland varning på det giget och då snackar vi folk som drar och sliter i en från början till slut. Helt sjukt! Spana in en recension från giget här: http://hd.se/noje/konsert/2009/02/11/svensk-metal-som-imponerar/?tm=64027


Ett taggat(?) Deathstars innan gig


Bloody Mary och Bas-brillor, sjukt hårt!

Flensburg var publikmässigt lite av en besvikelse då det bara dök upp drygt 200 pers, för att inte tala om maten vi fick som säkerligen direktimporterad från Lidel snabbmatsdisk. Groteskt var det så de blev att leva på mackor och choklad den dagen. Höjdpunkten nummer ett kom dock efter giget då vi efter några stadiga screwdrivers spelar baseboll med en Vodkaflaska och en fruktkorg. Och sekunderna senare ser logen ut som en gigantisk fruktsallad. Mycket moget och framförallt Rock´n´roll som fan!! Nästa dag börjar bra med att busschauffören kilar fast buss och släp i centrala Köpenhamn. Något kötthuvud (antagligen dansk) hade parkerat så jäkla illa så vi kunde inte svänga runt. Så där står vi fast som fan och bilkön ringlar sig lång bakom. Så småningom dyker det även upp ett led av irriterade danskar och undrar vad fan vi håller på med? Richard tar dock busschauffören i försvar och talar danskarna till rätta och menar att han är för helvete inte Judge Dredd! Från ingenstans dyker dock idioten upp som parkerat bilen, och vi kan rulla vidare Yäy. När vi skulle loada-in på The Rock i Köpenhamn så hade inte stage-handsen dykt upp, så vi fick slita vårt kött till döds upp och ner för alla trappor. Sög riktigt hårt, men när vi väl är färdiga får vi nyheten att det finns en HISS(!!!!!!)... Vi Tackar som mjukast för den infon.


Skinny basebollar med ett äpple 


Stucked som fan i Köpenhamn

Efter en grym spelning i Köpenhamn var det dags att packa in sig och sin skit i en flygmaskin och flyga till Helsingfors för en spelning på Tavastia. Har spelat här tidigare och det rockade jävlar, och ikväll är slutsålt så lär inte bli sämre. Innan gig och soundcheck hade vi dock ett gäng timmar att slå ihjäl så jag och Richard stack till Seawolf Studio på Sveaborg för att hälsa på vår käre dalmasvän Jonas Kjellgren (Scar Symmetry) som var här och producerade ex-Fintrollsångarens Wilskas nya band. Vet i fasen vad de hette, men det lät fräckt iaf och förbannat kul att träffa Jonas igen. Nä back to Tavastia igen. Giget rockade, och speciellt Deathstars hade lätt bästa publikstödet hittills på hela turnén. Whiplasher (Andreas sångare i Death) kunde säga vad som helst och finnarna bara skrek:


 -         Swedish bands rules!!!

 -         WAAAAAOOOOOOHHH!!

 -         Finnish band SUCKS!

 -         YEAAHH WAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOHHHHHH !!!!!!

Haha helt Bäst! Förutom två grymme spelningar hade vi även finbesök av Flo och Andy mm från Nuclear Blast, Jukka och Thoumas från Nightwish, Jonas Kjellgren och den finska promotorn va helt lyrisk över kvällen och att vi hade sålt slut, och bjöd på två flaskor champagne. Det rockade!

On way to Helsingfors


Backstage på Tavastia i Finland


Jonas (kjellapan) Kjellgren


Mike och Roland ser alvarliga ut


Jukka (Nightwish) och Flo (Nuclear Blast) fylleljuger på högnivå


Oläge att ramla ner här ja


DEATH SYNDICATE EUROPE TOUR 09

Här kommer datumen samt en egen skisad paintkarta. Enjoy!

FEB 07 - KLUBBEN, STOCKHOLM, SWEDEN
FEB 08 - BREW HOUSE, GÖTEBORG, SWEDEN
FEB 09 - JOHN DEE, OSLO, NORWAY
FEB 10 - TIVOLI, HELSINGBORG, SWEDEN
FEB 11 - FLENSBURG, GERMANY
FEB 12 - THE ROCK, COPENHAGEN, DENMARK
FEB 13 - TAVASTIA, HELSINKI, FINLAND - FINISH METAL EXPO 
FEB 14 - K17. BERLIN. GERMANY
FEB 15 - HELLRAISER, LEIPZEG, GERMANY 
FEB 17 - HIRSCH, NUREMBURG , GERMANY 
FEB 18 - SZENE, VIENNA, AUSTRIA 
FEB 19 - ORPHEUM, GRAZ, AUSTRIA 
FEB 20 - STUK, MARIBOR, SLOVENIA 
FEB 21 - DIEZEL, BUDAPEST, HUNGARY 
FEB 22 - ROCKFABRIK, LUDWIGSBURG, GERMANY 
FEB 23 - Z7, PRATTELN, SWITZERLAND 
FEB 24 - MUSICDROME, MILANO, ITALY 
FEB 26 - BIKINI, BARCELONA, SPAIN
FEB 27 - SALA CARACOL, MADRID, SPAIN 
FEB 28 - SALA STEREO, ALICANTE, SPAIN 
MAR 01 - SALA JAM, BERGARA, SPAIN 
MAR 03 - LA LOCOMOTIVE, PARIS, FRANCE 
MAR 04 - ROCKHAL, LUXEMBOURG, LUXEMBOURG 
MAR 05 - BIBELOT, DORDRECHT, HOLLAND
MAR 06 - ATAC, ENSCHEDE, HOLLAND 
MAR 07 - BIEBOB, VOSSELAAR, BELGIUM 
MAR 08 - MATRIX, BOCHUM, GERMANY 
MAR 09 - UNDERGROUND, KÖLN, GERMANY 
MAR 10 - BATSHCKAP, FRANKFURT, GERMANY 
MAR 12 - BACKSTAGE, MUNICH, GERMANY 
MAR 13 - MARKTHALLE, HAMBERG, GERMANY 
MAR 14 - KULTURBOLAGET, MALMÖ, SWEDEN
 



Göteborg, Oslo - 10 februari

Resan från Stockholmo till Göteborg var milt sagt ett rent jäkla helvete. Utöver vår vanliga utrustning på ett trumset, två gitarrstackar, gitarrer mm så har vi nu även kompletterat med 12 låder(!!!!) merchendise. Så vid minst lilla vägojämnhet eller sväng så skrapade däcken i hjulhusen så det ekade i hela bussen. Lät fräckt ju, men tar polisen oss nu lär vi åka på böter av fetaste modell, och förmodligen också rejält med spö så vi inte kan stå på benen. Om inte detta vore nog så hade det även passat på att snöa extra duktigt över natten, så det var verkligen ingen rolig resa.

Snö

Min co-driver och kartläsare Richard

En aning försenade så lyckades vid dock ta både oss och buss helskinnade till Brewhouse i Göteborg. Där träffar vi grabbarna i Deathstars som vi ska dela scen och buss med under hela turnén, och utanför stället står även vår nightlinerbuss parkerad. Så efter vi loadat-in grejerna var vi alla snabba med att hugga varsin bunk. Jag sover längst bak i back-loungen i bussen, dvs feststället nummer ett där alla super och grisar som fan. Vilket jäkla nedköp tänkte jag men om man vänder på det istället, så kan man se det som att 23 timmar om dygnet har jag en alldeles egen privat lyxsvit. Det rockar ju! Efter soundcheck så var det middag där vi fick lasagne (jag ÄLSKAR Lasagne!), dessvärre hade kocken tappat ner saltkaret i grytan då lasagnen var så salt att den knappt gick och äta. Fy fasen vad det smaka. Själva giget gick i övrigt helt grymt förutom lite strul med vår nya backtrack. Eller John påstod det, men i själva verkat tror jag det är han som inte begriper hehe. Under giget hade vi även finbesök av våra vänner i Dark Tranquillity. Mycket Trevligt!



Deathstars


Mikael Stanne från DT hälsar på och tar sig friheten till en öl

Nästa gig på kartan var i vårt kära grannland Oslo. Vi har spelat där fyra gånger tidigare, samtliga gig helt värdelösa men nu var det dags att visa norrbaggarna vad skåpet ska stå, för att sedan spika fast det ordentligt. När vi kommer fram så skiner solen, och jag hänger på Robin och Roland för att köpa cigaretter (nej mamma jag röker inte men dem gör) 100kr(!!!) paketet fick man punga ut för ett paket cigg i Norge. Vad fan de skulle bara ha ett paket, inte hela lagret menade jag? Men nöden har ingen lag så de betalar glatt. Själva giget var iallafall mycket lyckat, och Roland valde att reda ut lite norska begrepp under mellansnacket. T.ex Kämpetorsk på norska = Haj och Krimert Höns = Kyckling. Publiken förstod dock inte ironin i det hela och bara tittade på Roland som om han vore helt dum i huvudet haha.


lasagne (förmodligen bakad på deg från dödahavet)


loadar trailern med Robin som förman


Aftershow Pizza rockar!!!


8 Feb - Stockholm, Göteborg

Efter en intensiv actionladdad bilfärd upp till Stockholmo så ägnades min fredagskväll med middag på taj-stället Koh Phangan, och natt på Hotell Hålsten på Östermalm med flickvännen. Detta är sista gången vi ses på sex veckor så kände att vi ville vara mer för oss själva, än att slåss om soffplaterna hemma hos manager Mike. Dessutom var våra Falkenbergsbröder i Union Square där med, så totalt 12 pers i en lägenhet på 70 kvadrat var inget som lockade. Inget ont om varken dem eller de andra, men NEJ Tack!!



Ny backdrop, sidedrops och frontskin. Hell Ye!! 

Efter en god natts sömn, en stabil frukost på hotellet och en fika på Odenplans så tog jag tunnelbanan till fryshuset där vi skulle lira. Och det räckte fan bara jag såg stället så började nervositeten komma krypandes. När det sedan redan kl 13 stod kids utanför och köade, och spelade mobilmusik med något som jag uppfattade som väldigt bekant så darrade hela jag enda ut i päcken!! Vet i fasen varför men det är alltid mer nervöst att spela som huvudband. Att vi sedan ska riva av så många som 19 låtar(!). Då många som vi aldrig ens testat live och att giget var slutsålt hade också en bidragande orsak. När jag kommer in så är scenbygget redan i full gång och möts av nyheten att det ena förbandet Dead By April har ställt in. Tråkigt som fan.. Men deras trummis hade blivit sick så inget att göra. Detta är fjärde gången vi skulle spelat med dem (Jönköping, Metaltown, Rockweend och idag) varav de ställt in samtliga utom ett. Lite humor över det ju.



John smygäter bakom trummorna


När dörrarna öppnades så trycktes alla 750 gubbar in i Klubben och Union Square öppnade kvällen stenhårt! Aldrig sett dem så bra förut så fett med cred åt dem. Sedan var det vår tur och innan vi skulle gå på skulle vi fotos och massa skit. Drygt värre men får hoppas det blev fräckt. Giget var iallafall jäkligt lyckat och publiken var lätt en utav de bästa vi någonsin haft! Ett riktigt oförglömligt ögonblick var när Roland tog på sig ett par boxningshandskar (som han hade hittat backstage) och säger något i stil: - "När jag tar på mig dem här, då är det jävlar i mig alvar!". Sedan kastar han ut dem till publiken. Detta visade sig dock inte vara något smart drag då det var ljudkillens handskar, som han tydligen hade använt under sin boxarkarriär och då betydde väldigt mycket för honom. Helvete vad sne han blev och pinsamt som fan för oss!!!



Roland är en händig man



Putte och Sebbe från Onion Square


Fin bild på mig och hjärtat! Foto: Soile



Inte lika fin (men fräck) bild på mig och Roland! Foto: Soile


6 Februari - Ny Bloggsäsong

Då var det premiär för första inlägget på detta års Bloggsäsong. Kan tyckas sent, men ja kan avslöja att redan i mitten av januari hade jag en idé om att det hade varit jäkligt coolt att göra en "införsonicsyndicatedeatstarsturnéblogg". Tre veckor senare kan vi dock konstatera att den idén rann ut som en spann mögelost på gatan och aldrig blev av. Hela januari har vi varit lediga från spelningar och dylikt då vår manager har sin årliga Thailandresa, inga konstigheter. Så då har jag passat på jobba en del på mitt gamla jobb, färdigställt lite projekt här hemma t.ex städa garderoben, besiktigat bilen och installera alla Nintendo 8-bit spel som fanns att tillgå på mitt Wii. Jag har även tillbringat en hel del tid med flickvännen och förra veckan var Rogers blogg redaktionen med fjällan i fjällen och åkte bräda och skidor. Mycket Trevligt värre!

Bloggredaktionen himself

Just nu är vi på väg upp till Stockholm där vi ska smygstarta turnén med ett eget gig på Klubben imorgon. Är slutsålt så kommer bli fett som ister! För allas intresse så måste jag också meddela att vi precis blev stoppade av polisen. Har vi kört för fort nu igen tro? Nej det var lugnt men de påstod att vårt åk väger för mycket. Vi gjorde hundögon, blottade lite hud och blånekade givetvis, men polisen lät sig inte distraheras av vår manliga förförning. Så vi fick åka till station och väga vårt ekipage. Suck! Visade sig att vi vägde 20% mer än tillåtet, men som tur va klarade vi oss undan böter och även spydiga kommentarer som: "jävla apjävlar" och "Ni ska få så duktigt stryk så ni inte kan stå på benen".  See you suckers tonight at Klubben HELL YEAH!!


Loadar trailern i ottan.



Fetägda av polisen, Det Rockar JU!!!!


RSS 2.0