Sonic Syndicate Burning down your city tour – 18 Nov, Umeå

Piroger o co har nu vänt upp o ner på Norrland (Umeå och Sundsvall) och fortsätter nu sitt korståg mot Linköping/Karlstad/Örebro. Men innan vi köttar dit kör vi en tillbakablick om vad som har hänt sen sist. Sundsvall var lite av Takidas hemmaplan så givetvis var det slutsålt och packat till bristningsgränsen både på höjd o bred. Fett som fan! För Nathan var detta lite av ett halleluja moment då det blir hans livs största gig hittills, och de är nu dags att visa Takida fansen var skåpet ska stå och vilket band som bär byxorna på turnén. När klockan slog 20:00 sparkade vi igång Sonic maskineriet likt en stor Atlantångare som bara går o går, o gör kaffeved av allt o alla. Allt kändes svinbra och publiken var med från ruta ett direkt. 40 Minuter senare drog dock Takida i nödbromsen och det var dags att lämna plats åt våra Norrländska vänner. Även de gjorde ett kanonjobb och det var ett riktigt påkostat och imponerande nummer de bjöd på. Good job gubbs.


Sonic Burning down your mum tour


Takida kicking in Umeå (Photo: Rich)

Nästa morgon satte vi segel mot ännu nordligare bredgrader nämligen Umeå där vi lirat tidigare, och är pappa för feta band som Meshuggah, Zonaria, Refused m.fl. Innan vi drog till Folkets hus där kvällens disaster skulle äga rum, tog vi en sväng om Scandic Umeå hotell och badade, basta, tömde minibaren o kolla på vad pay-TVn hade att erbjuda (sa jag de högt?). Några timmar senare hookade vi upp på gigstället och installerade oss i logen. Robin var först in och snabb på att lägga rabarber på de två flaskor julmust vi hade fått. Detta fick John att reagera på ett sett som vi inte är helt vana vid. Mycket kan man skoja om men Julmust skojar man inte bort. Men efter att John gått berserk o skällt ut både Robin och personalen efter trumnoter fick han dock sin vilja igenom, och serveras en hel back julmust, only for John. Mission accomplished!

John keeper of the julmust



Vi tycker om att smörja in oss i grädde  

Efter julmust incidenten spolar vi fram ett par timmar, och efter att både vi och Takida köttat loss ordentligt i Umeås Folkets hus var vi bjudna på efterfest på Harrys (som förövrigt har sitt ursprung från Falkenberg). Givetvis åkte vi inte till Falkenberg utan Harrys fanns även beläget i Umeå. Här serverades vi käk och diverse rusdryck i form av öl, sprit, vin, sprit o mer sprit. John missade dock detta kalas då han druckit sig full på julmust o kände att han hade fått nock. Men vi andra spottade inte i glaset och försökte göra allt för att supa Takida under bordet. Hur resultat blev minns jag inte men kul som fan hade vi, och kom inte i säng förens fyra. Sådär lagom kul o gå upp 8:00 nästa morgon och åka 70 helvetesmil tillbaka till Stockholm. Satan…  I Stockholm ska vi nu göra lite press grejer i form av ett akustiskt gig för Aftonbladet, åka till Bandit o ljuga i radio o bekräfta att vi är klara för nästa års Bandit Awards, signera bröte mm. Själv ska jag även sätta mig o skriva klart lite feta låtar och passa på o handla julklappar till mig själv. See ya in Linköping motherfuckers!

 
Sparkar röv i Umeå. OBS mitt "Nazi move" 2:20 :S


Ibland får man improvisera


Bandets entusiasm till fansen är total (Photo: Rich)


MJ (Photo: Rich)


Richard 25


Roger 26 (Photo: Rich)


Nathan faceplantar in i dah GB gubbe (Photo: Rich)


Me at work (Photo: Rich)


Kommentarer
Postat av: Mattias

Hahaha, jag kan inte sluta garva åt ditt ''nazi move''! Haha Grymt! :D

2009-11-19 @ 21:50:02
URL: http://hasselbackspotatis.blogspot.com/
Postat av: johanna

Lycka till grabbar - jag läser läser läser och tycker det är himlars fascinerande att mina smågrabbar blivit kändisar



/bulltanten

2009-11-20 @ 20:06:30
URL: http://svahnjohanna.blogspot.com
Postat av: darja

Ni rockade fett i Umeå den 14!! hel-grymma!



I alla fall, jag har hört av en kompis, som hörde det av en kompis, som hörde det av sin kompis, osv, osv, att ni ska spela på House of Metal i mars?! Är det sant? Eller bara rykten? :( Det kommer göra mig såå lycklig om ni ska det.



Kram

2009-11-20 @ 23:19:28
URL: http://wilmut.blogg.se/
Postat av: Roger

Tack Johanna :-)



Att vi ska lira på House of Metal 09 är bara ett rykte, hade varit coolt som fan dock. Du får tjata på dem !!

2009-11-22 @ 12:32:28
URL: http://piroger.blogg.se/
Postat av: Jea

Hahaha, garva som fan åt "nazi move", tänk så fel det kan bli. Riktigt synd att jag missade er i Karlstad :(

2009-11-23 @ 11:25:43
URL: http://myescape.blogg.se/
Postat av: senilia

Roger, vad gör du på scen va? haha... knasboll :)

2010-01-17 @ 22:08:56
URL: http://emiliadownunder.blogg.se/
Postat av: anton

haha.. kan inte sluta skratta åt dit "nazi move" :D

2010-11-05 @ 18:07:03
URL: http://antonhansen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0