Tänk på var du parkerar!

image32

A Closer End

Då var det dags att stänga igen kapitlet för Sonic Syndicate´s, Dark Tranquillity´s och Blofly scandinavium turné. Igår smiskades krogen John Dee i Oslo upp i brygga och Sonic´s Norge oskuld var tagen Yäy!
Vill här ta tillfället i akt och tacka först och främst Dark Tranquillity för musiken ni gör och att vi fick äran att hänga med på er turné, Blofly för att ni är ett gött gäng och att ni sponsra mig med gitarrstativ varje kväll, Tour Manager Bobo Krull för att vi inte fick använda vår backdrop mer än en kväll av sju(?), alla spelställen som skämt bort oss med god mat och bärs, och till sist alla galningar som kom för att se oss och röja ryggraden ur sig. TACK!

image28
Stanne aus DT

image29
Jivarp och Nicklasson aus DT

image30
Vår loge på KB i Malmö

image31
Roland, Richard och John i Köpenhamn

Denmark here we come

Igår var sista giget i Sverige så imorse tog vi första bästa färjan till vårt rö-vita pölseland Danmark för två gigs, och ikväll var det alltså Århus tur att få sig en omgång av lite ursvensk schlager med hår i röven! Giget gick överlag gött men vi möttes av en betydligt glesare publik än vi bortskämt nog varit vana vid. Danskarna hade vätt att stanna hemma en söndag kväll helt enkelt. But fuck that.

Imorgon är det The Rock i Köpenhamn som ska rivas vilket tror jag kan blir riktigt bra! Vi visade ju faktiskt vart skåpet skulle stå där redan för ett par veckor sedan, men nu är det alltså dax igen.


image23

Stockholm Metal Expo 07. Robin, John, Roland, Roger.

image24

Stockholm Nalen 6/9 - 07


image27

Backstage i Århus Voxhall. Sleeping manager Mike, Roland, Richard


2 år idag!

Hoho idag firar jag och min flickvän Fanny två hela år! Trist nog kan vi inte fira den tillsammans då jag sitter och glor i Århus just nu. Men i helgen är det du och jag mot världen baby. I´ll be there for you I swear. :-)

image19
Grattis till två år älskling!

Stockholm Accomplished

Gårdagens gig på Nalen i Stockholm har god potential att vara de bästa vi gjort någonsin! Allt kändes så sjukt perfekt och publiken var med på noterna från första till sista andetag. Att det dessutom var slutsålt (ca: 700st) gjorde inte de hela sämre! Efteråt var vi på Bandit festen på Helter Skelter där jag och Richard agera DJ´s i värsta Basshunter goes Metal andan. De bjöds bl.a på: Metallica, In Flames, Mustasch, Poets of Fall, Guns´n´Roses och Pain mm. Yäy.
So far so good. Tråkigt bara att man tvingas vara utan sin flickvän så länge när man är iväg. Hon som man annars är van vid att träffa varje dag hamna plötsligt väldigt långt bort huhu. Men jag skulle vilja ta tillfället i akt och tala om att jag saknar dig och älskar dig väldigt mycket Fanny gumman! :-)

image15
John Cashhammer

image13
Schemat från gårdagen


Sho sweet! :-)

Kick-Off

Då var det premiär för Dark Tranquillity turnén på Trädgårn i Göteborg. Dem, vi och Blofly ska äga runt under sju datum och slakta potatis så in i helvete så skalet skvätter på gardinerna! För tillfället sitter jag backstage och glor typ. Soundchecken gick fint, taj-käket som bjöds smakade avlopp och allt snacks var såklart slut när vi hade kommit. Det enda som återstår är ett gäng gröna äpplen, kiwi, en klase bananer och ett par backar bärs.. Fattas bara en hink så har vi en komplett bål att sätta tänderna i! Kl 21:30 äntrar Sonic Syndicate scenen och bränner av ett 30 minuters set. Hold tight era longhårte djävlar!

image12
Dark Tranquillity Tour. Support Sonic Syndicate, Blofly


image11
Loading in. Dark T soundcheckar in dah back


Young Guitar

Gjorde en interjuv för ett japanskt gitarrmagasin kallat "Young Guitar" för ett par månader sen och här ser ni resultatet. Om någon sitter på madskills i japanska och ser detta så berätta gärna vad de står, för själv har jag inte den blekaste..  

image9


Metal Expo 07

Lite bilder från Stockholm Metal Expo som Sonic lirade på igår. Gick bra som fan förutom att sändaren till de trådlösa lämnade in skylten en timme innan, så det fick bli att köra kabel giget igenom plus att jag på någon vänster skar upp tummen mitt under nått extra köttigt riff. Blodet stänkte och paralleller med de norska grisblods rockarna Mayhem var ett faktum. Vi hade även en signering efter giget som gick helt ok. Hatar signeringar då de känns som stor jäkla ironi alltihop. Varför vill folk ha sina tröjer, kepsar, byxer, väskar, kalsonger(NOT) och dylik bröt helt fucked up av våra kråkfötter? Cant get it yet..


image5

Vår monter, Blowsight agerar DJ´s.


image6

Nightwish med deras nya svenne sångare. Observera den väl taktiskt upphängda affichen i bakrunden.


image7

Peter Iwers från In Flames var där, sjukt trevlig snubbe!


image8

I Stockholms tunnelbana kl 01:00 lördag kväll. Låter bilden tala för sig själv..


Episode One

Hell-o Gott folk och välkomna som fan ska ni vara till mitt svar på "Se&Hör" och "Veckans Nu" nämligen min blogg. Hade tankarna kring att starta en blogg någon gång under förra året, och efter 1 års effektivt(?) arbete får ett utav kanske sveriges största projekt se solens ljus. Och det är med stor glädje jag klipper det blå-gula premiär bandet för mitt första riktiga seriösa inlägg (och även det sista, seriösa grejer har aldrig legat mig varmt om hjärtat så räkna med mer oseriös bullshit postat här).


STORT tack till min Underbara Flickvän som skapat och designat bloggen åt mig. Utan dig hade detta projektet fortfarande varit helt obefintligt. Tack! :-)


RSS 2.0