Stockholmo - 30 oktober

När jag gick upp imorse (runt 11 - 12) så var jag helt hundra på att jag vaknat upp på Norsk mark. Underligt nog hade jag fortfarande svensk täckning på telefonen och när jag kollar ut ser jag stora skyltar signerat "Örebro" på, så Norge my ass! Humm vad i helvete har vi bara rullat 20 mil under hela natten? Förklaringen kom sen att vår buss hade pajat, så var tvungna att vänta tills det blev morgon och kunde få den fixad. Detta märkte aldrig jag dock då jag låg som en klubbad kalkon och snarka i bingen hela natten.


Lugnet före stormen i Stockholmo

Gojiras o vår trötta ljudsnubbe Laos

Som många av er kanske redan visste så var det två spelningar i Stockholm som gällde igår och förrgår. Två helt fantastiska grymme gig som man absolut lär bära med sig hela livet! Jag fick även återse min kära flickvän med som jag inte sett på över fem veckor! Tråkigt att dagarna tog slut så fort bara men vi ses ju i Göteborg igen. I Stockholm var det Annexet som fick agera slagfält för turnén. Aldrig varit där tidigare men det är ett stort fräscht ställe som ligger i anslutning till Globen och rymmer över 3500 pers! Det enda som suger riktigt hårt med stället är att arrangörerna tar sådana pissigt höga procent på merchendise försäljningen. Nästan dubbelt så mycket än vad vi är vana vid, så In Flames beslutade sig för att skita i att kränga tröjor helt, och då fick inte vi göra det häller. Löjligt som fan kanske, men vad är meningen att kränga tröjor när all vinst går till arrangörerna? Och höja priserna ännu mer känns inte schysst när folk redan betalt 400:- för en biljett. Bootlegförsäljarna utanför lär dock gjort frivolter av lycka då de fått in lite extra klirr i kassen.



Mö Fölk !!!! 

Yäy! B-)

I Globen hålls förövrigt diverse olika evenemang, så som konserter, sport, Idol finaler, hockeymatcher och dylikt. Och i närheten av Globen låg en officiell Djurgården hockey butik. Våra kära vänner i In Flames är i inte särskilt förtjusta i detta, speciellt inte Daniel som är helt såld på Göteborgs hemmalag och har stenkoll på vad som händer i matcherna även ute på turné. Så jag kom med idén att ge vår käre vän en överaskning såhär nära turnéslut och allt. Så när In Flames skulle gå på scen så var hela trumsetet pyntat med djurgården klistermärken, en djurgården handduk samt djurgården vattenflaska haha ÄGD!!


In Flames

Mer In Flames

Anders Fridens privata barskåp och lekhörna


En mycket förvånad Neil (In Flames fotograf och Fanclub snubbe)


Berlin, Hell-sningfors - 29 oktober

Har för tillfället placerat mitt feta bögarsle på en svensk stol, i en vit svensson lokal på ett svenskt spelställe i en riktigt äkta svenne stad(!!!) Fy fan det är riktigt skönt att vara "hemma" igen. Stockholm är iofs hyfsat långt ifrån vår hemstad Falkenberg nere på västkusten, men whatever. Vi körde visserligen igenom Sverige i söndags då vi var på väg till Finland. Men då hann man ju inte mer än stanna på en vägkrog i Jönköping, stoppa i sig en portion köttbullar och ta en skit på dasset. Så även om det var nära så hann den där riktiga svenne känslan aldrig infinna sig.

Sonic Bräda Yäy!

 

Roddat om i skivbutiken

Denna blogg skulle egentligen filosoferats fram igår på färjan på väg hem från Finland, men fastnade med mitt studioprogram och skrev en låt istället. Eller låt och låt vet i fan, det suger rätt hårt men de blir nog bra efter alla 48 kanaler discosynt kommit på hehe. På tal om disco och finlandsfärjor så var det fullt ställ på färjan från Stockholm till Helsingfors i söndagskväll. Jag vet inte varför men på finlandsfärjor är det obligatoriskt för alla att dricka sig fulla. Så efter vi bordat båten och installerat oss i vår hytt tog vi vårt ansvar och satte kurs mot tax-free´n och handla bärsa. I taxfree´n var det tydligt skyltat att alkohol som handlas får inte förtäras på båten, men fem minuter senare och vårt guldfiskminne till lags hade vi givetvis förträngt den regeln. Johns hytt på fyra kvadrat fick agera förfestlokal och efter en stunds bärshinkande bar det av vidare till discot. Resten av historien är rätt dimmig och det som händer på finlandsfärjan stannar på finlandsfärjan vet vi ju. Det finns dock förbannat mycket kul bild o videomaterial som ja tror bli svårt att undanhålla hehe.

Väntar på färjan tsiiidigt på morgonen

 

Lirar Sjuan i färjankön


Stället i Finland var ett riktigt trevligt ställe. STORT som fan och i vår loge fanns tom en egen kunglig frukostbuffé uppdukad. Den kom förbannat lägligt för oss bakfulla själar då vi typ inte fått någon frukost på hela turnén. Bara In Flames och deras crew gäng som fått, så det måste väl blivit något fel idag? Good for us hehe. Efter giget ville i alla fall In Flames visa sina uppskattning åt och bjöd hela turnégänget på champagne och Anders Friden höll tal i värsta kungliga nobelfest andan.

 Typiskt Amon vs Typiskt Sonic fan

 

I Berlin ligger SCA huvudkontor men det var tydligen stängt

 

Frukostbuffe på båten

 

Daniel utklädd till Karin haha


Milano, Dresden - 24 oktober

När jag vaknar upp i Milano sådär klockan 12 på morgonen möts jag av världens överraskning att franskmännen fortfarande l-i-g-g-e-r  k-v-a-r  o-c-h  S-O-V-E-R!!! Har de äntligen kommit till insikt att det inte lönar sig att gå upp kl 9-10 i ottan och inte ha ett skit att göra, eller tog de bara sig en extra bensträckare då det snart är helg. - Snart helg? Det är la tisdag idag? Ja efter tisdag kommer onsdag och då har halva veckan gått, och då är det nästan torsdag som är dagen innan fredag som är helg. Alltså är det snart helg. När jag går ut på gatan så stöter jag på något som ser ut som en stor marknad. Trevligt värre, då kan man ju köpa sockerrostade daddlar och spunnet socker! Men besvikelsen gjorde sig stor när jag insåg att det bara var stånd med falsk In Flames merchendise! Komplett med turnédatum och hela kittet så Richard passade på att köpa en tröja och gå in och jävlas med flamsarna haha.

En marknad? Nej ett dussin stånd packade med falsk In Flames merch X)


Dagens rebus: Franskman med banan och randigpyjamas = Bananer i Pyjamas!!


När vi kom in på stället så hade inte In Flames crewet börjat bygga scenen än. Lastbilen med all scenskit hade precis kommit och det var typ fyra timmar kvar till dörrarna öppna så soundcheck o dylikt kunde man ju fet glömma idag. Giget gick dock hyfsat trots knepigt scenljud, och Italienarna var på hugget så inget ont om den spelningen. Nästa dag var återigen en spelning i Schweiz, närmare bestämt i Zurich där jag varit förut men aldrig spelat. Dagen börjar dock åt helvete att vi ska ha en Fotografering för någon fransk/tysk tidning med sminkös och hela skiten, suuuug. Varför kunde man inte bara få stå där en veckas turnéskägg, mysbyxor, fett hår och Sick world tröja med texten: "I have the biggest dick in the band" och vara sig själv? Allt hade blivit så mycket roligare och mer "true" då ju? En annan sugig grej var att vi inte fick sälja merchendise på stället om vi inte hade papper på att vi skattat för allt. Så vår vattentäta genialiska plan att smuggla in alla tröjor i landet genom att gömma dem i resväskor var inte så vidare smart trots allt hahaX)

Scenen i Zurich


Scenen i Dresden (eller?)


Nästa dag var en day-off i Dresden (Tyskland) och vi tog det kloka beslutet att likt In Flames ta in på hotell istället för att tråka ihjäl oss på en bussparkering. Och god damn vad skönt det var att lägga sig i en riktig säng för första gången på en hel månad. Hade nästan glömt av hur det var men det rockade ju fullständigt! Jag, Richard och John gick senare in till staden och satte oss på ett café och åt Kaffe och drack bananasplit med grädde och glass. "Inte bah fö ompan" då jag är halvt mjölkallergisk men var bara tvungen att unna mig detta Mmmmmmums!!


PS. Missa inte nya Episoden av SonicTV som Richard klippt ihop av skit filmat från denna turné! Glo här: http://www.youtube.com/watch?v=fT1jy5KaYec



Glass och banan rocks!


Dont even ask..


Schyssta case´ar! Dom ska jag sno inatt - John X)

Friebourg, Wien - 20 okt

Turnén tog här om dagen en kraftig vändning då vi åkte 150 mil från varma Bilabo i Spanien till SVINKALLA Friebourg i Schweiz. Så hela den dagen gick åt till att häcka i backloungen på bussen och göra studier hur man på bästa sätt undviker träsmak i röven. Förutom detta fick även skrivit klart min låt som jag mycket flitigt jobbat på under turnéns gång. En väldigt syntig/techno inspirerad sådan så frågan är om man skulle kränga den åt Scooter eller E-Type istället? Väl framme i Friebourg klockan 23 på kvällen så börjar magen kurra, så jag slår på GPSen och knappar in "M C D O N A L D S" och otroligt nog låg det ett bara en kilometer bort. GRYMT! Så jag och Richard tar på tjocka jackan, varma mössan och med hamburgare i blicken fotar vi dit. Lyckan fick dock ett hastigt slut då vi insåg att de inte tar kort på stället, och några Schweiziska mongolid pengar hade vi ju knappast på oss. Suck.. Räddningen kom dock när hamburgermakaren gick med på att ta euro och vi fick vår föda till slut.

 

Gamar Guitar Hero in dah buss

 

Björn och Jeppe

Efter vi gigat i Friebourg så var nästa stopp München. Ett av turnén största ställe med en scen lika stor som en hel handbollsplan. Senast man fick chansen att stå på en så stor scen måste varit på Wacken Open air så det rockade! Vid frukosten så frågade Anders Friden om vi var sugna på att hänga på, på en guidad tur till koncentrationslägret i Dachau som låg en bit utanför München. Jag och Richard nappade på förlaget och hängde på. Detta var verkligen en upplevelse utöver det vanliga och man kunde verkligen känna lukten av ondska när man gick in genom grinden som stort symboliserade "Arbeit macht frei", arbete leder till frihet (yes, my ass) . Koncentrationslägret var det först i hela tyskland och var byggt för att hålla 6.000 fångar, men som mest hade de packat in 38.000 pers där. Det var nästan så man grät när man fick höra historierna om hur sjukt grymt allting var..

På Koncentrationslägret i Dachau

 

Biffen och Peter DJ´ar Håååårdrock


Nästa stad att åka på det var Wien. Staden där Mozart bodde, och där bl.a Wienerbrödet, Wienerschnitzeln och vinballen har sitt ursprung. Jag och Richard beslutade att gå till botten till detta och satte GPSen på "innerstadt" och fotade iväg i pilens riktning. Efter nästan en mils gående är vi framme i något som liknar centrum och vi pausar på en pizzeria för att käka lunch. Vi tittade även förbi på ett coolt torg kallandes "Stephanplatz" där en stor katedral höll hus mm. Fräckt fräckt. Att fota tillbaka var dock inget alternativ så vi plankade tunnelbanan. Efter en stunds slappande i logen var det soundcheck och vi tog tillfället i akt att testa "Powershift". Detta är Anders Fridens favolåt från nya skivan så vi satte ett ultimatum att om vi ska lira den live så ska vi ha fem minuter längre speltid. DEAL! Vilket gig det blir vet i fan men hade varit fräckt att köra den i Stockholm. 

I Wien kan man köpa vin

 

Och äta Pizza..

 

Sverige Platsen Yäy!

 

Wtf?

 

Rogers bar B-)

 

Skämt på hög nivå hehe


Spanien - 16 oktober

Första turnédagen i Spanien var en day-off i Barcelona vilket rockade som fan. Inte helt fel med lite gratis semester när man är iväg. Så hela Sonic gänget tog sitt pick och pack fotade ner till Beachen där vi ganska snabbt fastande på ett McDonald's för att käka lunch (man vill ju testa den spanska matkulturen så gott man kan). Jag och Richard promenerade sedan vidare in mot stan där vi skulle möta Cilla från Falkenberg och hennes finska kille Mikko som tagit friheten att åka hit ner på semester när vi skulle lira. Kul! Efter vi turistat runt en stund på huvudgatan La Ramblas så gick vi vidare till ett stort "akvarium ställe" där man kunde spana på hajar och diverse knepig fisk. Lät ju fräckt som fan men faktum var att det sög rätt hårt. - Var det allt? Frågade vi oss allhopa när vi gått igenom det? Senare var det mat och öl på en uteservering som sedan följdes upp av mer öl och en o annan "Brain Damage shot" innan det var dags att ta taxi tillbaka till bussparkeringen.

Testar på den spanska matkulturen i Barcelona

 

Ölar med våra vänner Mikko och Cilla

Spelningen nästa dag skulle äga rum på samma ställe som vi var på förra året. Skillnaden är att denna gång är det STORA Scen som var aktuell och inte "källarscenen" som sist. Giget gick kanon och det var mycket folk som sett oss förra året som återkommit. Sådant är alltid jäkligt roligt. Nästa stopp var Granada som ligger 100 mil från Barcelona, så både vi och In Flames bussarna fick blåsa iväg omgående efter allt var klart. Efter ett par timmar på vägen hände dock det som inte fick hända. Polisen stoppade oss och vi blev stående i sex timmar(!!!!) Jag låg och slagga så vet inte exakt vad som hände, men vid någon tullstation så hade någon av oss idioter öppnat dörren vilket poliserna reagerade på. Sedan hade vi en extra busschaufför på bussen som glömt något livsviktigt papper, vilket resulterade att vi fick böta sammanlagt 3000 Euro (30.000kr). Jäkligt kul... Vi blev även skit sena till stället så soundcheck och dylikt kunde man ju bara fet glömma. Liten scen med och jag fick den stora äran att dela de två kvadratmetrarna med Johns trumset. Nej det giget var ingen rolig historia.

 

Poserar framför ett akvarium fullt med Mört(?)


GRANDE Bier!

Madrid dagen därpå var dock en helt annan upplevelse. Stort fräscht exotiskt ställe med palmer inomhus. Dock inga tjurar eller matadorer med röda lakan, vilket var en liten besvikelse. Det roligaste som hände på hela dagen var dock att det helt plötsligt att folk började tok ringa till Robins mobil och ville köpa In Flames biljetter? Wtf? Robin blev till slut trött på detta och bad de dra åt helvete. Till slut fick han dock reda på att det låg en annons ute på Blocket.se i hans namn, där det stod att han hade In Flames biljetter att sälja till Gbg spelningen (som är slutsåld) HAHA!! Svårt att gissa vem som lagt ut den därX)

På Klubben i Madrid växte det palmer

 

Knugens hus i Madrid

 

Jag och ett gäng gigantiska annanaser

 

Spagettie Bolognese Pizza!!!

 

På Ikea hittar man allt en svensk behöver. Knäckebröd, Kalles Kaviar, Julmust!!

 

Super Mario (Gojiras trummis) visar upp sina madskills i busskonst


Lyon - 11 oktober

När jag vaknade upp imorse höll jag på att drabbas av fet panik! Bussen kokade som en gryta potatis och det var ett ypperligt tillfälle att ta simborgarmärket i bunken om man inte redan bemästrat det. Utanför stekte solen och det var säkert 25 grader i skuggan. Men ska inte klaga, har ju regnat varenda jäkla dag så lite värme gjorde bara gött. Ute möter vi pappa Biffen (In Flames assistent) och han berättar att det ligger ett Zoo bara några hundra meter bort. Så jag, Richard och Roland bestämde oss för att blåsa dit. Alltid trevligt att hälsa på lite släkt när man är på resande fot. På Zoo´t kunde man spana in förutom apor, både elefanter, lejon, krokodiler, jättesköldpaddor och franskmän i olika modeller och storlekar. Coolt värre!

 

Stagehands armen. Jäkla höjdargäng!

 

Tre vilddjur

På tal om djur så försökte In Flames gobba äga oss som fan igår. Efter att vi spelat och kommer in i vårt omklädningsrum så upptäcker Roland mycket uppmärksamt nog en välplacerad "spycam" i record läge! Vi fattar givetvis att det är In Flames som lagt den där men till vilken anledning? Svaret kommer två minuter senare då Robin ska hämta en Cola ur kylen, men till sin stora besvikelse är all läsk borta och ersatt av en levande JÄTTE KRABBA!! Haha fy fan va bra. Vi tog givetvis nytta av situationen och skickade krabban vidare in till våra kära franskmäns kyl, och de blev minst lika förvånade de hehe. X)

 

Rolle med Jättekrabba!!

 

Playing Poker


Förutom spanat på apor idag så har vi även gjort en plåtning för någon random tidning och vårt gig var egentligen menat att spelas in för att sändas på radio. Detta sket sig dock fullständigt då vi efteråt fick reda på att radiogubbarna aldrig dök upp. Suck! Då kunde man ju spelat som den idiot man är och sluppit hyperkoncentrerat sig på vartenda jäkla 16-delston. Efter spelningen var det i alla fall feting fest i vår loge som sedan förflyttade sig in Till In Flames buss. Och vår tyska busschaffis var så där lagom nöjd när vi kom iväg sådär två timmar senare än han hade planerat haha. YEAH!

 

Krigsskada från giget. Råkade spets Richard i ryggen med gitarren hehe

 

Jack Daniels!! B-)

 

Johns röda ölröv!!

 

Anders analyserar nya Sonic skivan

 

Däckad Franskman


Paris - 8 oktober

Rogers Blogg redaktionen har vid ett flertal tillfällen fått klagomål på att det bloggas för jävla dåligt! Är ledsen för detta men det finns ju så mycket annat "vettigt" man vill göra och se när man är iväg än att sitta framför dumburken. Ja ni hörde rätt. Att man sen orkar bry sig är en annan sak heheX) Häromdagen då vi var i Paris var dock en lite annorlunda dag, utöver de vanliga sova till klockan 13, loada in utrustningen, spela Call of Duty mot In Flames, soundchecka, giga, dricka bärs för att sedan däcka bunken med kläderna på och oborstade tänder. Ja den rutinerade ungkarlen känner säkert igen sig och vet vad jag snackar om. Men i Paris så satte jag larmet och gick seriöst nog upp redan klockan 9 för att hinna få lite tvätt gjort. Börjar bli torsk på rena filsingar och strumpor. Att vända de ut och in funkar ju men lukten av pungsvett blir man ju fan inte av med. Så jag grabbade en diskbalja från cateringen och låste in mig i duschrummet med X antal kilo filsingar och morsans handtvättmedel direkt från Gekås andrahandssortering och påbörjade mitt tvättprojekt. Great Success!

Min tvätt

 

BUSTED!!


Vid lunchtid hade även In Flames vaknat till liv och de frågade om vi var intresserade att blåsa in till city och spana på Eiffeltornet och Mono Lisa. Jag och Richard som brukar hålla den kulturella fanan högt i bandet nappade på förslaget och hängde på. Utanför spelställets stora stängsel blev vi (eller snarare In Flames) genast antastade av hungriga franska fans som stod utanför och campade med sina autografblock och Sverige flaggor, kändisjävlar hehe! Men en stund senare befann vi oss i en tunnelbana på väg till "Louvren" som är en gigantisk konstgalleria i Paris där Mona Lisa bor. En tavla som är så värdefull att den inte går att värdera. Hur fan kan det vara möjligt? Hon är ju inte direkt välmålad och inte speciellt snygg häller? Nä att gå runt och kolla på konst var inte min grej, eller som Jesper utryckte det: - Jag går hellre runt hemma i Nordstan i Göteborg hehe. Så efter vi beskådat Mona Lisa så gick jag, Richard och Jesper ut och satte oss på ett Café och drack bärs. En bit bort fanns även Eiffeltornet, så vi traskade dit men fanns tyvärr ingen tid till att åka upp. Både vi och In Flames hade Meet´n´greet och några plåtningar att ta itu med så vi tog närmaste tunnelbana och blåste tillbaka.

 

Vart ska vi?

 

Utanför Louvren i Paris


Meet´n´greeten gick ut på att ett gäng fans hade vunnit att träffa oss och In Flames, men hur jäkla coolt är det att snacka med oss skitungar när In Flames som är flera kilometer kändare befinner sig i samma rum? Nej Just det. Först när flams trams hade gått därifrån fick även vi lite uppmärksamhet. Själva spelningen sedan var i alla fall helt grym! Helt enorm scen och det var över 4000 i publiken vilket inte gjorde saken sämre. Nej Paris rockade for sure!

 

Ragge o Mona Lisa Yäy!

 

Den här tavlan diggade jag. Värsta Silent Hill andan

 

 Konst.


Mer Konst..

 

 Eiffel tornet

 

Way back.. Ha en egen tunnelbanevagn i Paris är fan Rock´n Roll


Wiesbaden - 6 oktober

Sitter för tillfället i backloungen längst bak i bussen tillsammans med Roland som svär över Need For Speed. Strömmen har dippat i bussen två gånger nu på mindre än en kvart, vilket leder till att Xboxet fet dörr och Roland måste börja om från ruta ett igen haha. Idag har varit en day off och kanske även den mest meningslösa dagen i hela mitt liv. Bussen står parkerad på en parkering och utanför regnar det utan dess like. Vad fan finns det att göra då? De mest vettiga vi gjort måste vart att lira Multiplayer i Call of Duty mot In Flames och fått spö så in i helvete. Va fan trodde bara det var vi i Sonic som höll på med dataspel, men de visade sig att In Flames är minst lika mycket smygnördar som vi (om inte värre!). Sonic klanen kommer dock ligga i hårdträning i värsta fallskärmsjägarandan så om några veckor ska vi se vem som äger vem.


Jag och ett Kinderägg


Live i Köln


Senaste nytt om turnén är att det var en otrolig lättnad att komma ur England. Mycket tacksammare publik och man slipper gå i personlig konkurs då allt är svindyrt där. Senaste tre gigen har vi betat av Luxemburg, Köln och Wiesbaden varav samtliga har varit helt grymma! Speciellt Köln var helt sjukt. 4000 biljetter sålda vilket gjorde det till de största inomhus giget vi någonsin gjort. Vi behövde häller inte gå på scen förens 1,5 timme efter dörrarna, så för första gången på turnén var det helt packat med folk redan från start. Gött! Giget blev även filmat för någon TV grej vilket ska bli jäkligt intressant att se. Vi gjorde även ett gäng individuella interjuver, vilket gick ut på att vi skulle "snacka skit" om varandra. Så jag tog tillfället i akt att berätta hur bra det går för våra två matvraks (Robin och John) "crash diet tour" haha. Innan vi drog iväg gjorde nämligen Robin och John en deal att de ska ut och röra på sig och bara äta nyttigt på hela turnén. Detta höll ungefär ett halvt dygn, för det har inte en dag utan att jag sett dem hälla i sig minst 3-4 Cola, choklad, pizza, milshake och dylikt haha.


BAAAANZAI!!!!!

Game´ar Xbox


Hur går det då att dela buss med våra kära franskmän i Gojira då? Innan turnén hade man ju bara hört deras musik, och är de lika brutalt onda som de låtar, lär det inte bli en rolig resa tänkte jag. Men FY FAN vad fel man hade! De är helt jäkla underbara allihopa. Alla är skit trevliga och hur lugna o städade som helst. Super typ ingenting utan ligger mest i sina bunkar och läser böcker Wtf(?). Ett brutalt dödsband ska ju dricka grisblod och äta sådana låtsasmetallare som oss till frukost, och knappast läsa böcker, men icke då. Vi svenskar gillar även att ligga och sova fram till 12 på "morgonen" medans de går upp kl 8 och ... ja vad fan gör de uppe så okristligt tidigt? Deras ljudkille gör även ljudet åt oss vilket vi är jäkligt tacksamma över. Busschauffören är dock en riktigt tjurig jävel och lipar som fan över minst lila skitgrej. Men det kommer ske ett gäng chaufförsbyten under resans gång så det kan i alla fall inte bli värre.. 


Richard och bussdrivern


Vad är det här för jäkla flanar då?

hiiii..

Anders Friden med sonic tröja Yäuue!

 

Kondomer och diskhandskar på samma hylla X)


Kuk-i-den-vad?


Bögklubb i London - 1 oktober

Första dagen i London var en day-off, så då fanns det gott om tid till att dra in till city och mata duvorna på Trafalgar square, bränna sin turnébudget på Sega World eller dra en Pizza med Prins Charles. Jag och John valde dock att stanna kvar och häcka i vårt underjordiska bussgarage medans resten av gänget drog sig ut i solljuset för att leta upp lite civilisation. Solljuset höll sig dock med sin frånvaro för stundtals regna det så mycket att det skulle ge självaste Amazonas regnskog komplex. Så jag är jäkligt glad att vi stannade kvar. Vi hittade dock en Tesco supermarket bara några hundra meter bort, så vi luffade dit och tjackade proviant och snask och gick tillbaka och dega i bussen. Jag tog dock tillvara lite av tiden och skrev ihop lite skit som kan vara början på en ny låt. Har satt ett mål på att jag vill ha klart två eller tre nya låtar när turnén är över, så det är bara att köra på.

 

När får vi se 600grams chipspåsar i Sverige?

 

Motivlack deluxe!


Nästa dag var en gig dag och giget (det fjärde i ordningen av totalt 29) skulle äga rum på "Astoria" som ligger några kvarter bort från Piccadilly Circus. Stället hade ingen plats att parkera bussen på så vi fick stanna mitt på gatan och loada ut. Något som inte uppskattades av polisen som råkade gå förbi och gav oss böter innan vi ens hunnit öppna släpet! Satans oläge men hur fan skulle vi annars få ut skiten? Stället var stort och coolt och på helgerna hade de bögklubb där så väggarna pryddes av affischer på atletiska halvnakna män med smink. Mumma! Scenen var dock något mindre än tidigare så det blev tajt för oss efter att båda In Flames och Gojira smält upp sina grejer, och när det var dags för gig så lyckades jag stuka foten i mitten av setet. Gjorde ont så in i helvetes, jävlar, satan och kändes som jag skulle ramla ihop i en skethög vilken sekund som helst. När man spelade fotboll och blev skadad så minns jag att det var bara att springa och sätta sig på bänken, och man kunde slänga in en ny frisk oförstörd gubbe. Men riktigt den lyxen har man ju fan inte nu. Så det var bara att gilla läget och stå i mot smärtan. När jag berättade detta för farsan så undrade han om jag var full?

- Nej jag dricker aldrig innan ett gig.
- Ah det var det jag visst! Hade du haft något innanför västen hade det aldrig hänt heheX)

Bögkväll i London är aldrig fel!

 

In Flames soundcheck. Jävlar va mörkt det blev då.


Efter giget fick vi slänga ut all vår skit på gatan eftersom det inte fanns någon plats bakom scen. Och utanför ringlade sig kön fortfarande lång. Som jag sa sist så går vi på scen 15-20 minuter efter dörrarna öppnas vilket suger jäkligt hårt. Så när vi stod ute och plockade ihop våra grejer så kom det fram folk ur kön med Sonic tröjor som var helt knäckta för dem inte hunnit komma in och se oss. Helvete.. När hela konserten var slut så kom det fram en hel del gubbar som villa tjöta och ta kort och vi träffade även två Falkenbergare som var i London och passade på att se oss och In Flames när de ändå var där. Coolt Värre!!

 

 Fem franskmän packar släpet medans vi tittar påX)

 

Rossi med respektive från Falkenberg Yeah!

 

Rolands nya bundisB-)


Sonic Syndicate Supporting In Flames 08

Rogers Blogg redaktionen gör allt för att hålla er läsare updaterade, så här kommer turnédatumen, samt en bild där jag visar upp mina madskills i windowsprogramet Paint. Enjoy! 



SEP 27 - GLASGOW BARROWLANDS, SCOTLAND
SEP 28 - BIRMINGHAM ACADEMY, UK
SEP 29 - MANCHESTER ACADEMY, UK
OCT 01 - LONDON ASTORIA, LONDON
OCT 03 - DEN ATELIER, LUXEMBOURG
OCT 04 - PALLADIUM, KOLN, GERMANY
OCT 05 - SCHLACHTHOF, WEISBADEN
OCT 07 - BRUSSLES /AB , BRUSSLES
OCT 08 - ZENITH, PARIS, FRANCE
OCT 09 - 013, TILBURG, HOLLAND
OCT 10 - L' ESCALE , NANCY, FRANCE
OCT 11 - TRANBORDEUR, LYON, FRANCE
OCT 13 - RAZZAMATAZZ 1, BARCELONA
OCT 14 - LA COPERA, GRANADA, SPAIN
OCT 15 - LA RIVIERA, MADRID, SPAIN
OCT 16 - ROCK STAR LIVE, BILBAO, SPAIN
OCT 18 - FRI SON / FRIBORG, SWITZERLAND
OCT 19 - ZENITH, MUNICH, GERMANY
OCT 20 - GASOMETER, VIENNA, AUSTRIA
OCT 21 - ALCATRAZ, MILAN, ITALY
OCT 22 - VOLKSHAUS, ZURICH, SWITZERLAND
OCT 24 - ALTER SCHLACHTHOF, DRESDEN
OCT 25 - COLUMBIAHALLE, BERLIN, GERMANY
OCT 27 - CABLE FACTORY, HELSINKI, FINLAND
OCT 29 - ANNEXET, STOCKHOLM, SWEDEN
OCT 30 - ANNEXET, STOCKHOLM, SWEDEN
OCT 31 - SENTRUM SCENE, OSLO, NORWAY
NOV 01 - LISEBERGSHALLE, GÖTEBORG, SWEDEN
NOV 02 - LISEBERGSHALLE, GÖTEBORG, SWEDEN

RSS 2.0