Onsdag 26 mars - Dag 7

Vaknar tidigt som fan av att någon är uppe klampar i lägenheten(?) Kan inte vara någon av oss då vi aldrig går ur säng före kl 10 och knappast någon granne då lägenheterna jämte står tomma. Då ser jag Mike stå i ett hörn med filmkameran och dokumentera oss och lägenheten i värsta Big Brother andan. Antagligen har han stått där hela natten för att fånga "the perfect moment", dvs. vårt kuddrägel och morgonstånd.
 

Idag har vi fortsatt gurkläggandet på skivan och det låter redan helt helvets as grymt bra. Blir så jäkla fett så de rinner Bregott smör ur högtalarna! Vi fick satt två låtar idag och båda två känns mångdubbelt bättre än vad jag vågat hoppas på. Alltid coolt när de blir så! Jobbigt som satan när det blir tvärtom då man tror man skrivet värsta brakskithiten och är hundratio på att detta kommer bli första singeln. Då det visar sig att bolaget tycker de suger stenhårt och väljer att lägga den åt sidan eller som bonuslåt åt Japanerna om man har tur.

Efter vi var klara i studion så bestämde Mike sig för att ta tåget hem till Stockholm igen. Lant-, skogslivet, dalmas dialekt och Krylbo var inte riktigt hans påse. Eller insåg han bara att skivan sög så hårt och kommer säga upp sig som vår manager vilken dag som helst hehe.


Torsdag 27 mars - Dag 8

När jag och Robin är på väg från Krylbo till Avestastudion så ringer Jonas, och säger att vi måste komma hem till honom och fika först innan vi drar igång dagens aktiviteter. Fasen vad trevligt tänker vi och blåser det. Det första jag märker när ja stiger in i lägenheten är att helvete vilken ordning det har blivit sen sist (ett och halvt år sen)! Rent och snyggt överallt och inte ett spår av dammråttorna (stora som rådjur) någonstans . Det visade sig då att Jonas brud hade flyttat in så det förklarade saken. Efter en kopp kaffe, lite skitsnack och tafsande på Jonas gitarrer gav vi oss vidare till studion.


Idag var det två riktiga tungviktare som skulle läggas gitarrer på. "Två-takt" låten som är den snabbaste låten vi gjort och dessutom innehåller ett onanisolo. Yngwie Malmsteen och Steve Vie får se upp säger jag. Den andra skrev jag bara dagarna innan vi gick in i studion, så riffen hade inte hunnit smälta in i fingrarna riktigt. Men det rullade på bra och redan innan lunch var vi nästan klara med första låten. Lunch käkade vi på restaurang Dalahästen tillsammans med Kenneth (basist i Scar Symmetry). Här hittar man även Sveriges största Dalahäst, hur coolt är inte de? Efter lunch tog vi tag i "Två-takt" låten och sex timmar senare var den spikad. Yeah!


Ni har väl inte glömt kolla in vår videoblogg från studion föresten? Första delen är klar och ni hittar den på http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=31031134


image216
Johns James bond posé

image217
Krylbo tågstation för att plocka upp Mike

image218
Robin och John från helgens skidåkning

image214
Födning i djurparken
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0