Oslo, Göteborg - 2 november

Efter ett otroligt lamt gig i vårt otacksamma grannland Norge så bar det tillbaka till Sverige igen. Att spela i Norge kändes typ som att giga Kuwait. Aldrig spelat där men kan tänka mig att det skulle kännas ungefär sådär. I publiken kunde man hitta lustiga svart/vit målade (så kallad corpse paint) figurer som är mycket vanliga inom detta land. Men vad fan har sådant folk att göra på en In Flames konsär? Detta såg förbannat lustigt ut så kunde ärligt talat inte hålla mig för skratt!!!

OBS norrmannen med corpse paint!

 

Ragge och IF´s Truckdriver. Stabila glajjor!!

 På lördag morgon när man steg ur bussen som stod parkerad precis utanför huvudingången till Liseberg (som dessvärre var fet stängt, så några starter från 0-70km i Kanonen eller pissevarv i Colorado var inte att tänka på). Så fick man en jäkligt knepig känsla av både tom- och frihet. Jäklar vad gött att vara hemma igen och slippa bo i en jäkla buss, men fasen vad tomt att allting nu är över. Detta har lätt varit den bästa turnén hittills och den hade gärna fått fortsätta ett tag till. Men allting har sitt slut så även detta. Nej nu ska jag inte sitta här och vara blödig och sentimental utan vi har fortfarande två gig kvar att fokusera på. Ikväll skulle även flickvännen komma, och imorgon dyker pappa och mampo upp så då gäller det att vara på hugget, och inte göra bort sig så de får sitta där och skämmas över en. Fast trots mycket nervositet och lite ljudproblem andra dagen så gick båda gigen helt sjukt bra! Bästa spelningarna lätt på hela turnén och för att göra showen ännu fräckare hade vi köpt egen pyro i form av tomtebloss som vi tänkte gå loss med på scen. In Flames har ju smällare och ett jäkla eldande på scen så lite tomtebloss borde väl va lugnt? IF´s tour manager tyckte dock inte det lät lika fräckt så satte stopp för det direkt. Suck..


'
IF Setlist Göteborg


Daniel och dottern Selma

Efteråt var det STOR efterfest men de flesta av både oss och flamsarna och åkte hem till sina familjer istället. Jag och John valde dock att representera fylle-sonic på lördagen och nästa dag stod övriga medlemmar för alkoholkonsumtionen då jag och John valde att blåsa hem efter konserten. Innan vi drog var det dock fullt kramkalas på scen och Daniel passade på att kasta ut Robins SVEA mössa till publiken. Detta uppskattades inte alls av honom, men som tröst fick Robin Daniels IFK Göteborg mössa att bära istället haha.


Tackar som fan In Flames för denna turné och TACK till alla ni som kom och spanade! Det var helt grymt!!

Vi andra ses på Bandit boat nästa helg, har börjat ladda med Finlandia och Rederiet maraton redan nu Yeah!


 Cricket alias: Grönsaken! Slaktar gitarr i Gojira

 

Fett med ös X)

 

Shitloads med Göteborgare


Kommentarer
Postat av: felix

det var helt jävla galet bra 1 nov när ja var och "spana" :). tack som fan pirogen

2008-11-08 @ 21:50:40
Postat av: Gobo

Ses i Linköping snart då!

2008-11-09 @ 13:36:30
URL: http://gobo.blogg.se/
Postat av: Jennie

haha fan va sjukt med norrmännen där. :) Synd jag missade er i gbg. Ska komma och kolla nästa gig & hoppas på att ni kör från nya med då :)

metalgreetz/Jennie

2008-11-10 @ 12:26:10
URL: http://myspace.com/jennienordofficial
Postat av: Andreas

Både 1a å 2a Nov var sjukt bra =) Ni avslutade Turnén fett jävla bra!!

Å tack som fan Roger för pratstunden och bilden efteråt =) Svinskoj!!

2008-11-14 @ 22:29:24
URL: http://myspace.com/LagOOn__

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0