Spanien - 16 oktober

Första turnédagen i Spanien var en day-off i Barcelona vilket rockade som fan. Inte helt fel med lite gratis semester när man är iväg. Så hela Sonic gänget tog sitt pick och pack fotade ner till Beachen där vi ganska snabbt fastande på ett McDonald's för att käka lunch (man vill ju testa den spanska matkulturen så gott man kan). Jag och Richard promenerade sedan vidare in mot stan där vi skulle möta Cilla från Falkenberg och hennes finska kille Mikko som tagit friheten att åka hit ner på semester när vi skulle lira. Kul! Efter vi turistat runt en stund på huvudgatan La Ramblas så gick vi vidare till ett stort "akvarium ställe" där man kunde spana på hajar och diverse knepig fisk. Lät ju fräckt som fan men faktum var att det sög rätt hårt. - Var det allt? Frågade vi oss allhopa när vi gått igenom det? Senare var det mat och öl på en uteservering som sedan följdes upp av mer öl och en o annan "Brain Damage shot" innan det var dags att ta taxi tillbaka till bussparkeringen.

Testar på den spanska matkulturen i Barcelona

 

Ölar med våra vänner Mikko och Cilla

Spelningen nästa dag skulle äga rum på samma ställe som vi var på förra året. Skillnaden är att denna gång är det STORA Scen som var aktuell och inte "källarscenen" som sist. Giget gick kanon och det var mycket folk som sett oss förra året som återkommit. Sådant är alltid jäkligt roligt. Nästa stopp var Granada som ligger 100 mil från Barcelona, så både vi och In Flames bussarna fick blåsa iväg omgående efter allt var klart. Efter ett par timmar på vägen hände dock det som inte fick hända. Polisen stoppade oss och vi blev stående i sex timmar(!!!!) Jag låg och slagga så vet inte exakt vad som hände, men vid någon tullstation så hade någon av oss idioter öppnat dörren vilket poliserna reagerade på. Sedan hade vi en extra busschaufför på bussen som glömt något livsviktigt papper, vilket resulterade att vi fick böta sammanlagt 3000 Euro (30.000kr). Jäkligt kul... Vi blev även skit sena till stället så soundcheck och dylikt kunde man ju bara fet glömma. Liten scen med och jag fick den stora äran att dela de två kvadratmetrarna med Johns trumset. Nej det giget var ingen rolig historia.

 

Poserar framför ett akvarium fullt med Mört(?)


GRANDE Bier!

Madrid dagen därpå var dock en helt annan upplevelse. Stort fräscht exotiskt ställe med palmer inomhus. Dock inga tjurar eller matadorer med röda lakan, vilket var en liten besvikelse. Det roligaste som hände på hela dagen var dock att det helt plötsligt att folk började tok ringa till Robins mobil och ville köpa In Flames biljetter? Wtf? Robin blev till slut trött på detta och bad de dra åt helvete. Till slut fick han dock reda på att det låg en annons ute på Blocket.se i hans namn, där det stod att han hade In Flames biljetter att sälja till Gbg spelningen (som är slutsåld) HAHA!! Svårt att gissa vem som lagt ut den därX)

På Klubben i Madrid växte det palmer

 

Knugens hus i Madrid

 

Jag och ett gäng gigantiska annanaser

 

Spagettie Bolognese Pizza!!!

 

På Ikea hittar man allt en svensk behöver. Knäckebröd, Kalles Kaviar, Julmust!!

 

Super Mario (Gojiras trummis) visar upp sina madskills i busskonst


Kommentarer
Postat av: Gobo

Det ser mer ut som, eh glöm det! Julmust? hahaha Det är ju oktober!

Hälsa Rolle att Dodge är dyngvärt!

2008-10-18 @ 19:56:16
URL: http://gobo.blogg.se/
Postat av: Fanny

Ni sitter lite ivägen för fiskarna älskling! Det är väl dom man ska se??? :)

2008-10-18 @ 19:58:58
URL: http://fannys.blogg.se/
Postat av: Emilia

Hej :)



Ser fram emot spelnigen i Helsingfors. Hade faktiskt inte lyssnat speciellt mkt på eran musik före jag fick veta att ni ska vara förband åt In Flames, men här har ni ett nytt fan ;] Spana efter två tjejer med en Sverige-flagga i publiken ;)



Det här kanske är en lite konstig fråga att fråga dig, men råkar du ha någon aning om hur programmet ser ut för konserten i Helsingfors? Jag och en kompis åker från Haparanda (långt upp i norrbotten..) för att se den spelningen och vi måste veta en ungefärlig tid när spelningen slutar för att kunna fixa skjuts därifrån. Vet vi inte tiden, så kunde inte våran bekanta hämta oss och då måste vi promenera ca 5 km i en stad vi inte känner till. Så bra som vi är på att hitta så lär det inte vara en så lyckad plan xD



2008-10-20 @ 20:44:38
Postat av: Roger

Gobo: Dodge har många grymma låtar ja!



Fanny: Hur jäkla spännande är det att se ett gäng fiskpinnar simma runt?



Emilia: Det ska jag göra! kan inte svara på hur schemat ser ut då det ändras från kväll till kväll men räkna med att allt är slut mellan 23-24=/ Vi går på ca en timma efter dörrarna öppnas så be there in time Yee

2008-10-22 @ 22:36:59
URL: http://piroger.blogg.se/
Postat av: Emilia

Vi har bestämt att hon hämtar oss klockan 24, så det borde väl bli okej.



Nog är vi där i tid, haha. Vårat tåg ska komma 8.37 till Helsingfors, så vi siktar på att vara i kön senast 10 x)

2008-10-25 @ 15:39:33
Postat av: Annicka

Spagettie Bolognese Pizza...? ursäkta men det lät faktiskt riktigt äckligt haha ;)

Sen julmust kan man ju klara sig utan... haha :)

2008-11-15 @ 21:00:33
URL: http://baratti.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0