Wiesbaden - 6 oktober

Sitter för tillfället i backloungen längst bak i bussen tillsammans med Roland som svär över Need For Speed. Strömmen har dippat i bussen två gånger nu på mindre än en kvart, vilket leder till att Xboxet fet dörr och Roland måste börja om från ruta ett igen haha. Idag har varit en day off och kanske även den mest meningslösa dagen i hela mitt liv. Bussen står parkerad på en parkering och utanför regnar det utan dess like. Vad fan finns det att göra då? De mest vettiga vi gjort måste vart att lira Multiplayer i Call of Duty mot In Flames och fått spö så in i helvete. Va fan trodde bara det var vi i Sonic som höll på med dataspel, men de visade sig att In Flames är minst lika mycket smygnördar som vi (om inte värre!). Sonic klanen kommer dock ligga i hårdträning i värsta fallskärmsjägarandan så om några veckor ska vi se vem som äger vem.


Jag och ett Kinderägg


Live i Köln


Senaste nytt om turnén är att det var en otrolig lättnad att komma ur England. Mycket tacksammare publik och man slipper gå i personlig konkurs då allt är svindyrt där. Senaste tre gigen har vi betat av Luxemburg, Köln och Wiesbaden varav samtliga har varit helt grymma! Speciellt Köln var helt sjukt. 4000 biljetter sålda vilket gjorde det till de största inomhus giget vi någonsin gjort. Vi behövde häller inte gå på scen förens 1,5 timme efter dörrarna, så för första gången på turnén var det helt packat med folk redan från start. Gött! Giget blev även filmat för någon TV grej vilket ska bli jäkligt intressant att se. Vi gjorde även ett gäng individuella interjuver, vilket gick ut på att vi skulle "snacka skit" om varandra. Så jag tog tillfället i akt att berätta hur bra det går för våra två matvraks (Robin och John) "crash diet tour" haha. Innan vi drog iväg gjorde nämligen Robin och John en deal att de ska ut och röra på sig och bara äta nyttigt på hela turnén. Detta höll ungefär ett halvt dygn, för det har inte en dag utan att jag sett dem hälla i sig minst 3-4 Cola, choklad, pizza, milshake och dylikt haha.


BAAAANZAI!!!!!

Game´ar Xbox


Hur går det då att dela buss med våra kära franskmän i Gojira då? Innan turnén hade man ju bara hört deras musik, och är de lika brutalt onda som de låtar, lär det inte bli en rolig resa tänkte jag. Men FY FAN vad fel man hade! De är helt jäkla underbara allihopa. Alla är skit trevliga och hur lugna o städade som helst. Super typ ingenting utan ligger mest i sina bunkar och läser böcker Wtf(?). Ett brutalt dödsband ska ju dricka grisblod och äta sådana låtsasmetallare som oss till frukost, och knappast läsa böcker, men icke då. Vi svenskar gillar även att ligga och sova fram till 12 på "morgonen" medans de går upp kl 8 och ... ja vad fan gör de uppe så okristligt tidigt? Deras ljudkille gör även ljudet åt oss vilket vi är jäkligt tacksamma över. Busschauffören är dock en riktigt tjurig jävel och lipar som fan över minst lila skitgrej. Men det kommer ske ett gäng chaufförsbyten under resans gång så det kan i alla fall inte bli värre.. 


Richard och bussdrivern


Vad är det här för jäkla flanar då?

hiiii..

Anders Friden med sonic tröja Yäuue!

 

Kondomer och diskhandskar på samma hylla X)


Kuk-i-den-vad?


Kommentarer
Postat av: Zakarias

Kukident, awesome. xD Fan Köln var ju den konserten jag hade tänkt åka på om jag hade åkt och sett er i Europa. Ahja ni verkar ha jävligt skojj ändå.

2008-10-07 @ 14:57:07
Postat av: Anna

Haha, tandkrämen Sverige saknar! Och kondomer och diskhandskar har närmare samband än man kan tro, tänk bara på Fight Club. :P

2008-10-08 @ 14:08:06
URL: http://synchronisedsinking.blogg.se/
Postat av: Fanny

Mogna tandrkämstillverkare i tyskland, mogna! :)

2008-10-08 @ 15:46:18
URL: http://fannys.blogg.se/
Postat av: Petra

Kukident?snort xD, det finns en fotkräm från england som heter "Fittig" XP

2008-10-09 @ 19:35:54
Postat av: Magnus

Du hade rätt! Din blogg har hlet klart lite mer hår i röven än Karins! =P Riktigt underhållande!! Du lär se till att länka till TV-klippen sen, om du hittar dom!



Ha de gööööött!

2008-10-10 @ 16:32:34
URL: http://www.myspace.com/thesyndicatefan
Postat av: Roger

Tyskar är inte fisförnäma för fem spänn.



Magnus: TV-Klippen lär dyka upp på vår Myspace sinom tid

2008-10-13 @ 12:55:17
URL: http://piroger.blogg.se/
Postat av: Joel

billy boy ;)

2008-10-13 @ 22:53:07
Postat av: daniel

rickard = biffen

2008-11-21 @ 03:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0