Sonic Festival weekend 3 - 5 juli

Sommaren är här, solen skiner, pollenallergikerna snyter sig, badjävlarna bilder milslånga köer på systembolaget, grannen grillar så det luktar bränt i hela lägenheten och gubbsen i Sonic Syndicate har rekord många spelningar inbokade i kalendern! Aldrig tidigare har vi haft så mycket en sommar, vilket e fräckt! Denna helg var dock lite av ett självmordsuppdrag då vi skulle beta av tre festivaler: Basinfire Festival (Tjeckien), Vainstream Festival (Tyskland) samt Metalcamp (Slovenien) på tre dagar o totalt 500mil utan vare sig turnébuss eller hotell emellan. Utan det blir att gasa runt själva i vår Wolkswagen stridsvagn, lyssna på Eddie Meduza och hoppas på det bästa. Vi har även lyckats lura med en "slav" (Fredrik) som ska hjälpa oss med körningen, se till att ölen är kall och att våra skor är ordentligt putsade innan vi går på scen.

 

 Helgens resa Totalt 500 jävla mil

 


Två typiska festival stekare

Basinfire Festival 3 juli

Första festivalen ut var Basinfestival i Tjeckien som vi lustigt nog skulle Headlina första kvällen. Vi fattade ingenting, hur kunde detta hända då vi endast spelat i Tjeckien vid ett tillfälle tidigare? Men det är coolt! Dag nummer två skulle Sabaton va huvudband som är svin stora här om ja fattat rätt, och sista dagen stod Blaze Bayley (ex-Iron Maiden sångare) högst upp på listan. Resten av de 200 band hade jag aldrig hört talats om och gick än mindre att uttala namnen på. Är inte så insatt i den Tjeckiska metalscenen tyvärr, men detta kanske kunde vara ett steg i rätt riktning. När vi anlände på festivalen var vi snabba att leta rätt på cateringen för att hugga käk och något att dricka. Men bullmamman bakom disken vägrade lämna ifrån sig något om man inte hade rätt biljett. Ville man ha vatten var det en blå vattenbiljett som gällde. Öl = pissgul ölbiljett, läsk = lila läskbiljett, mat = spygrön matbiljett osv . Vi hade bara fått våra ölbiljetter och hur mycket vi än böna o bad så TOTAL VÄGRA hon byta bort vatten för en ölbiljett. Så vi fick helt enkelt leta rätt på arrangören o byta in ett gäng ölbiljetterna mot vattenbiljetter. Jätte pinsamt och inte häftigt alls men efter det kunde vi äntligen få vårt vatten. Skitfestival, men rätt ska va rätt, annars blir det bara fel och de blir inte rätt! Själva giget var dock okej för att vara andra i Tjeckien, men ljudsnubbarna lämnade en hel del att önska efter sig. Kändes som de samlat landets största idioter på ett och samma ställe och de verkade mest besvärade över att ha oss där. Suck! Sabaton var dock där och glada i hågen vilket fick kvällen att framstår som betydligt bättre än den var. Tack som fan till er!

 Brilljänget Brillux

 

 Till lunch serverades grönsaker och folkaskit

 

 Ost, körv, gurka o mer skit

 


Kommentarer
Postat av: Fanny

Du kan inte äta guacemole, men bajs på mackan och i övrig mat dessutom kombinerat med korv och ost, det går tydligen bra! :)

2009-07-07 @ 18:01:17
URL: http://fannys.blogg.se/
Postat av: Roger

Bajs is teh Shit. De är gott o nyttigt o innehåller massa viktiga kalorier. Guacemole både ser o luktar vidrigt, alltså är de inte gott :S

2009-07-10 @ 11:23:18
URL: http://piroger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0