Paris, Luxemburg - 4 mars

Bokaren av turnén måste varit väldigt mån av att visa oss hårdrockare lite kultur när vi är ute på vägarna. Så den tredje day-offen lades mycket tacksamt i Paris, och inte på något dieselstinkande truckstop där det roligaste man kan göra är att köpa driversdog och streckkolla på Macgyver. Inget fel i det alls, men blir rätt drygt efter 12 timmar. Väl framme i Paris så stack sight-seeing eliten i form av mig, Richard och Roland in till city för att denna gång kolla in Nottredam. Eiffeltornet och Mona-lisa såg vi förra gången så fuck them. Nottredam är en stor Cathedral som ligger på en ö i centrala Paris. Hit kan man gå på söndagar och bikta bort bakfylleångesten, men även (i vårt fall) på måndagar för att bara se sig omkring. Här bor även en känd ringare med bölder på ryggen och skevt ansikte. När ringaren inte ringer så extraknäcker han bl.a som skådespelare och har gjort sig populär i ett flertal filmer. Med andra ord en mycket upptagen och business inriktad kille. Efter detta tog vi tunnelbanan till Triumfbågen och spanade in lite schyssta shopping gator, för att sedan landa på en sushirestaurang. Jag hatar sushi!! Eller hatar kanske är ett för starkt ord, men rutten fisk har aldrig riktigt varit min påse. Så det fick bli kycklinggrillspett med ris för min del.

Nottredam yöy


Triumfbågen By Night


Spelstället nästa dag heter La Locomotive och här har vi spelat en gång tidigare. De ligger vägg i vägg med Moulin Rouge som är en känd teater, och för att inte störa skådespelarnas repetering så var vi förbjudna att soundchecka på hela eftermiddagen. Så efter vi riggat upp bröten fick man hänga backstage och hålla sig till det man är bäst på, dvs slappa och dricka öl. Vi hann även med att gå ut en runda och jag skojar inte, men vi gick säkert förbi ett hundratal strippklubbar på en och samma gata, och gatan efter hittade vi minst tjugotal gitarraffärer!!!


-          Va fan stripp och gitarraffärer är ju den enda man behöver här i livet menade Robin!

När väl dörrarna öppnades så forsade folket in, och när alla var inne så kom något smartass på att de ville göra en photoshot på oss framför scen!! Så mitt framför ögonen på all publik fick vi stå och posera framför kameran. Kände man sig inte redan dum av att bli fotograferad så blev de verkligen inte lättare av att ett par hundra franskbaguetter står och stirrar på en. Själva spelningen var iaf helt grym och stagedive verkar vara en mycket populär gren här i Frankrike. T.o.m under baladen så skulle folk upp och kasta sig i publiken. Vissa med mer eller mindre lyckade resultat och jag är hundra på att minst ett par strök med. Att faceplanta rakt ner i betonggolv kan inte vara det mest hälsosamma här i livet.


Sushi, fy fan


Robin och John tar sig en kafferast på jobbet 

Luxemburg nästa dag var ett STORT helt nybyggt ställe med det absolut senaste av allt! Att vi inte spelade här med In Flames i höstas är för mig helt obegripligt. Nej då var vi på en mindre klubb inne i stan(?). Mer centralt möjligen men ett riktigt skitställe om man jämför med detta. Det enda som egentligen sög var att det bara fanns en internetlina i logen. Detta kan ju inte annat än sluta med blodigt slagsmål då vi är sex st brutalt internetberoende medlemmar i Sonic. Men det löste sig som så att vi skramlade ihop våra sista besparingar och gick till närmaste elektronikshop och investerade i en router. Så nu har vi vår egen Geek Squad SS Access punkt med på varje kommande spelning. It rocks!



Moulin Rouge och La Loco till vänster


Sexodrome mitt över gatan


Efter gig är det Pizza och webcam porno som gäller


Skinny mastermind bakom Deathstars bloggen


Betala räkningar måste göras även ute på turné, suger ju..


Vill man ha monitorer som låter röv så är det dessa som gäller


Signerar en (ful) gitarr


Kommentarer
Postat av: Petra

oh, jag är avundsjuk på Roland och Richard!

John upptäckte visst något riktigt spännade:)

2009-03-11 @ 20:25:11
URL: http://helloseashell.blogg.se/
Postat av: Sofia

hello :))

jag undrar vad deathstars blogg heter ;o

eller hur man kommer in på den.



btw såg er på putte i parken, det var awesome!!

2009-08-16 @ 19:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0