Minneapolis 9 Dec - Mall of America

För att slå ihjäl tiden idag så åkte vi för "ovanlighetens" skull till en galleria, och vad passade då inte bättre än att dra till Amerikas största varuhus, nämligen Mall of America i Minnesota. 500 olika butiker, 50 restauranger, 7 nattklubbar, 14 biografer och komplett med berg o dalbana, pariserhjul, vattenland och skjutbana! Gallerian hemma i Falkenberg har med andra ord en del att ta igen. En liten bit bort låg även ett tvär äkta blå gult Ikea, och när man kommit in kändes det precis som man hamnat i Ikea hemma i Kållered. Namnen på alla prylar va nämligen på svenska, de serverade "Swedish meatballs" i restaurangen och det fanns även en "Swedish foodstore" där man kunde hitta allt en riktig Svensson behöver. T.ex Gilles pepparkakor, Blossa glögg, julmust, Ahlgrens bilar, Kalles kaviar, Marabou Mjölkchoklad mm, men fräckast av allt var att kassörskan i butiken var svensk och visste dessutom vilka vi var. Yeah!


När vi skulle åka så saknades vår tekniker Sebbe, som fortfarande var inne i köpcentret och gick loss på butikerna. Till slut lyckades vi dock dra ut honom och då hade hans utgift stannat på strax över 1000$ (ca 6500:-), damn, och jag som tycker min flickvän shoppar för mycket ibland hehe. När vi väl kom iväg så hade klockan blivit på tok för mycket och att det var rusningstid och snöoväder gjorde inte saken bättre. Så när vi kom fram till klubben hade dörrarna redan öppnats, så vi fick sätta upp och line-checka våra grejer inför publik. Stressigt och struligt men när vi väl börjat spela så gick allt helt klocka. Riktigt förbannat bra ös och publiken hängde med som aldrig förr. Kul!



Day off 10 Dec - Wreckenridge

Idag har vi vår första lediga dag på totalt 16 dar, vilket var jäkligt välkommet. Tidigare har rekordet varit sex spelningar i sträck, men det slog vi med över det dubbla nu. Imorgon spelar vi i Denver, Colorado, och där finns även gott om skidmöjligheter. Så vi bestämde oss för att dra till skidorten Wreckenridge (15 mil väst om Denver) för att åka skidor/bräda. Det är 150 mil dit från Minneapolis så hela dagen gick ut på att åka buss, kolla på film och släppa brakskitar. När vi var framme tog vi in på ett hotell som bara låg 50 meter från liften så imorgon skulle de bli åka av och benknäck utan dess like.
 
image134
Mall of America

image135
Har man tröttnat på all shopping kan man ju alltid åka bergbana

image136
Här skulle vi kunnat lira

image137
Glögg, pepparkakor och julmust

image138
John och Rudolf

image139
Klippiga bergen here we come


Kommentarer
Postat av: Flickvänn

vilket jäkla drömvaruhus! (och jag menar inte ikea!)

2007-12-14 @ 22:17:10
URL: http://fannys.blogg.se
Postat av: Rogurt

Haha jag vet i tusan om jag vågat släppa lös dig där. Puss! :-)

2007-12-15 @ 07:51:20
Postat av: Irma

höhö gille kakor där wtf. känner chefens(för hela gille)dotter. respekt x'D

2007-12-18 @ 18:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0