San Francisco 18 Dec - Köttbullefest

Som jag nämnde för ett tag sedan så hittade vi en svensk "mataffär" inne på Ikea i Minnesota. Här hade vi köpt på oss ett par paket köttbullar, och idag var det alltså dags för vår efterlängtade köttbullefest! Roland tog på sig jobbet som förste potatisskalare, John stekte köttbullar och vi andra va väl inget annat än mest i vägen. Efter drygt en timme stod middagen klar: Potatis, gräddsås, lingon och sjukt mycket köttbullar. Helt saligt gott var det. - "Det är så det knullar sig i munnen" som John utryckte det. Grymt jobbat!


Stället vi skulle lira på ikväll va slutsålt och i övrigt helt okej. Dock hade scenkonsulten från Seattle varit framme igen, och byggt en bred scen men åt helvete för kort! Så kort att trumsetet fick vi ställa längst fram. Sen när blev John frontman i bandet? Nu var det hans tur att synas mest och vi andra fem pappaskallar fick stå och trängas vid kanterna. Giget gick bra men var egentligen inget märkvärdigt. Hade ett par fans på plats, men de gav inte överdrivet mycket väsen av sig. Något annat nämnvärt va att maten vi bjöds på va skit god: kyckling och ris. Tyvärr hade man ju ätit ihjäl sig på köttbullar, men det lilla som gick ner var i alla fall helt grymt.



Hollywood 19 Dec - The Avelon

Då var det dags för den stora finalen på turnén. Sista giget, och vad passade inte bättre än att placera det mitt i Hollywood? Solen lyste och vi passade alla på att ta oss en rejäl sightseeing i denna mycket film inspirerade stad. På trottoaren kunde man läsa namnen på kända skådespelare och artister, och överallt sprang de runt folk utklädda till seriefigurer mm och försökte locka till sig uppmärksamhet. Vi stannade till i en souvenirbutik där jag fick shoppat lite minnen, och på McDonald's för att stilla hungern, men sedan var det dags att gå tillbaka för att se om stället hade öppnat.


Ikväll spelar vi på "The Avelon" som låg precis granne med "The Capital Tower" som tydligen ska vara en känd byggnad i Hollywood. Hur som helst så var The Avelon ett av de fräschaste ställen vi någonsin lirat på. Våran loge var som ett kungligt vardagsrum och resten var väldigt stiligt och fräscht inrett. Kul att man kan få avsluta turnén på ett värdigt ställe och inte i ett ghetto som man annars tvingats hänga i.


När vi skulle börja lira hade vi även fått fint besök av våra fd Falkenbergs 80-talare Vains Of Jenna. Skit kul att de kunde titta förbi, och efteråt var det stor efterfest med öl och vin i logen! Dock var det tråkigt att behöva säga hejdå till alla, speciellt Himsa som hjälpt oss under hela turnén och varit ett jäkla stöd. Tack! Vill också tacka Amon Amarth som har gjort ett grymt jobb och för att de valde att ta med oss på denna turné!


När efterfesten va slut och alla åkt så möts vi av världens överraskning. Biffen som var med på Eastpak turnén var i Hollywood med Peter Iwers och gjorde press för In Flames nya skiva. Han bjöd över oss till sitt hotell och än så va natten inte slut. Så vi tar en taxi dit och tjatar skit över ett par bärs, trevligt som satan men eftersom de skulle upp tidigt dagen efter blev det inte så långvarigt.

image156
Köttbullar är metal som fan

image157
Johnny Meatball

image158
Hollywood

image159
Lösa hundar på stan

image160
Jag och Idolen

image161
Vår Loge

image162
Den här tomten hitta vi på stan. Grym på att sola va han iaf

image163
Peter från In Flames och gitaristen i Soulfly, Biffen till vänster


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0