Vancover 14 Dec - Grått, regnigt och fullt av slask

Efter den 160 mils långa resan från Salt Lake city så hade vi nått gränsen till Canada. Som vanligt va det segt att komma in i landet, men gick ändå betydligt smidigare denna gång än sist. Förra gången blev vi ju utkörda på gatan i över en timma medan de sökte igenom hela bussen efter gräs och stridsspettsar, men vad jag vet så var det enda livshotande de kunde hitta mina strumpor.


I Canada va det grått, regnigt och fullt av slask (som Sverige med andra ord). Vi kom fram till klubben först av alla band, och de första jag och Rolle gjorde va att undersöka om det fanns duschmöjlighet på stället. Hade inte duschat på över tre dar så det var inte annat att man kände sig jäkligt nasty. Men dusch fanns icke. Arrangören tipsade dock om ett badhus i närheten där man kunde duscha, alternativt att man ställer sig i ös regnet. Men vi gav oss iväg till badhuset. Himsa hade ställt in idag pga. att gitarristens farfar hade gått bort, men vi fick lyckligtvis låna lådor och trummor av öppningsbandet som var mycket trevliga. Kvällens ställe va förbannat stort, störst på hela turnén och att det va över 1500 sålda biljetter gjorde inte saken sämre.


Innan vi skulle gå på gjorde vi en TV interljuv med en över flummig journalist. Man fick aldrig prata klart och när vi nästan va klara så kom han på att vi borde kanske presentera oss också. Men han verkade gilla oss och efteråt fick vi signera skivor och ett gäng affischer åt honom. När vi skulle spela så var vi taggade som aldrig förr och vi röjde på som idioter. Så bara efter tredje låten var jag helt jäkla slut. Men det var bara att bryta ihop och gå loss ännu mer! Det var dock värt mödan för vi satte nytt försäljningsrekord i merchendise och jag tror aldrig vi skrivit så många autografer efteråt som denna kväll (inte på denna turné i alla fall). Grymt!


Seattle 15 Dec - Rundsparkar a´la Chuck Norris

Ikväll spelar vi i Himsas hemstad vilket var dömt till succé. Giget va slutsålt och kön utanför ringlade sig lång flera timmar innan dörrarna öppnades. Coolt coolt! Stället var okej men med på tok för underdimensionerad scen, men värst av allt var att det stack upp stora pelare mitt ur golvet(!!!) Hur ska man då kunna slänga med gitarren eller utföra sina rundsparkar a´la Chuck Norris hade de tänkt? Skulle vilja ta ett rejält snack med konsulten som skissat upp de där! I vilket fall som helst så va publiken helt grym. Mycket moshpit och vi hade tom uppe ett gäng gubbar som stage divade från scen, de gillar vi! Efter giget så körde vi late night Mcdonalds men eftersom restaurangen va stängd så blev det till att ställa sig i bilkön till fots igen.

image148
John firar med glögg och pepparkakor

image149
Biffar loss efter giget

image153
Mcdonalds Walk throu

image150
Richard och Rolle

image151
Rök pause mitt i natta

image152
Stolt viking


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0