EASTPAK ANTIDOTE TOUR 07

Starring:
SOILWORK, CALIBAN, DARK TRANQUILLTY OCH SONIC SYNDICATE


Då var det dags att slänga plankan på ryggen och kyssa flickvännen, jobbet å Falkenberg hejdå igen för lite turnerande. Denna gång i lite större utsträckning dock än sist. 29 ställen ska asfalteras och jämnas med marken på inte mindre än 34 dagar, och ikväll ägde premiären hus i Brighton i södra England.

Historien tog dock sin början igår med att vi flög från Landvetter till Düsseldorf i Tyskland, där vår buss som kommer vara vårt hem de närmsta 34 dagarna stod och väntade. Joinar gör även de trevliga gobba i Dark Tranquillity som vi delar åk med. De har turnerat flitigt i 15 år så de vi inte sena med att lägga beslag på de schysstaste bunkrarna (sängar ni vet) och sätta sig tillrätta med varsin nyinhandlad bärs i näven. Vi fick vackert ta de slafar som fanns till övers och tjacka ett par 6-pack vid nästa stopp. Orutinerat från vår sida helt klart! Första dagen bestod annars mest av att installera sig och utforska aktivitetsmöjligheter i bussen. Typ, Se på film, slappa, spela Xbox, slappa, spana in Europisk motorvägskultur å Slappa! Att ens försöka dricka ikapp med grabbarna DT är bara att fet glömma då de är helt outstanding inom det området.


När vi väl efter sju timmars kroniskt buss åk och två timmar Dover- Calais färja hade kommit fram till vårt mål så var man ack så rastlös. Så jag, Roland, John, Robin och Manager Mike bestämde oss för att ta en promenad i Brighton för ta en titt på lite engelska kultur. Detta slutade på ett nöjesfält ute på en havspir i värsta Axels-tivoli anda. Vi var även inne på stället vi lirade på ikväll och spanade på ett band som körde Metallica covers. Sångaren kan dock inte gjort annat än spanat in originalet James Hetfield de senaste 10 åren för de var ta mig fan nästan helt identisk frisyr, likadan gitarr, samma mellansnack, samma inövade poser i låtarna och grym sångröst. Coolt! Somnade sedan gött i min bunker till ett avsnitt av Prison Break från min Ipod.

Giget ikväll gick för övrigt asbra! Med tanke på att vi bara fick 2 minuters soundcheck så kändes det förbannat bra att spelningen blev så lyckad! Går det så här bra på resten av alla 28 gigs kommer jag vara mer än nöjd! Dark Tranquillity, Caliban och Soilwork gjorde även de mycket bra ifrån sig. See yo tomorrow in Wolverhampton UK. Nu ska jag äta banan och äta Pringles.

image33
Jag och John in das Åk.


image34

Richard och Roland lirar Halo 3. Robin lurkar in dah back.

 

image38

My new home!

 

image35
Baywatch 2007 Starring: John and Roland.


image36
Richard en söndag morgon i Brighton UK. Axels Tivoli på piren i bakrunden.


image37
Iraks ambasad i UK.


Kommentarer
Postat av: Jimpan

Tja Kungen! Här e kaos när du är ledig... Kul att det går bra för er, men du får bättra dej va det gäller uppdateringen av denna sidan säger Alstrump!!
Ha det gött och taét lungt med bärsen // Jimpan

2007-10-05 @ 11:19:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0