San Diego - 24 Maj

Med kvällens spelning inräknad så har vi gjort sex spelningar på sex dygn, varav giget i Portland var ett eget headline gig. Så det var jäkligt gött med en day-off idag så man kunde varva ner och ljuga ihop lite blogg. Headline giget i Portland var en helt ny upplevelse då det ägde rum på en "pizzeria". Rock´n´roll Pizza hette stället och var precis vad det lät som. En klubb där man spelar hårdrock och äter Pizza. Så ni kan ju gissa vad de serverade som catering? Maten rockade men giget var åt helvete. Vi skulle spela en timme vilket vi inte gjort på flera månader, så hälften av låtarna i setet hade man ju supit bort för längesen. Men publiken gillade det de såg och de var förbannat roligt att det hade kommit dit så mycket folk just för vår skull!


Giget i San Diego var också en grym upplevelse då det ägde rum på House of Blues som vi spelade på förra året. Vilket var ett av de bästa ställena på hela den turnén. Eget rymligt backstagerum med egen dusch, soffor, kyl, TV och tom ett strykjärn ifall någon nu skulle få för sig att stryka kläder under turnén! Det som sög var dock att vi inte fick parkera vid stället. Så efter vi loadat ut så fick Mike köra ur centrum och parkera på en flygplats ett par mil bort, och sedan ta en taxi tillbaka. När vi kom dit så var sju timmar kvar till dörrarna öppnade. Så jag och min Gps bestämde oss för att gå ut och kolla läget. Smidigt som satan med Gps då man slipper oroa sig för att gå vilse. Vill man tillbaka så är det bara att gå dit pilen pekar och den tar en dit man vill. Grymt! Ikväll var en viktig spelning för oss då grabbarna från "Nuclear Blast America" skulle komma och spana, samt några snubbar från "Sik World" som sponsrat oss med kläder. Så ytterligare ett kebab gig som häromdan var inget alternativ. Det gick dock förbannat bra och jag tror aldrig jag och Robin har röjt och spelat så tajt förut! Bolagat var supernöjda och efteråt fick de även chansen att höra vår nya skiva som nu är helt färdig mixad. Och de verkade imponerade av det de fick höra. Speciellt produktionen tyckte de var ljusår bättre än den förra. Vilket jag kan hålla med om!

image298

Havets Pizzeria i Falkenberg kan slänga sig i väggen


image299

Eld flames på en pizzeria, hur hårt är inte det?

image300

Pizza gott!

image302

Hallå Hej!

image301

Knock Roland before entering!

 


image304

Hårdare än såhär blir det inte!


Kommentarer
Postat av: Henric

Där lirade vi med Nightrage också.. hahaha. GALET STÄLLE!! Stod en kille på andra sidan gatan med våra LP plattor i handen. Han stod där innan stället öppnade, tittade på när vi lastade in och vågade sig först över vägen när de öppnade dörrarna. Då fick han sina plattor signade på utsidan spelstället, sen gick han hem.

2008-05-26 @ 23:05:03
URL: http://www.myspace.com/ciphersystem
Postat av: Roger X)

Hahah Stabil snubbe!

2008-05-27 @ 06:14:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0