St Louis - 28 Maj

Nu börjar turnén sakta men jäkligt säkert vankas mot sitt slut, och efter denna kväll återstår bara tre gig. Varav ett är ett eget headline gig tillsammans med två lokala band. Ska bli skönt att komma hem igen, men samtidigt förbannat tråkigt att inte kunna hänga och öppna för Nightwish mer då det är ett så jäkla gött gäng. Får verkligen hoppas att de tycker de samma om oss och väljer att ta med oss fler gånger. Nightwish turnerar ju konstant och kommer göra det fram till september nästa år innan de ska börja spela in sin nästa skiva.


Förutom att det är onsdag idag så är det även Richards födelsedag, men mer om det senare. Här om dagen spelade vi i Denver och innan det fick vi tid till lite shopping i en fet mall. Hittills har jag inte hittat något fräckt alls på hela turnén, men dra åt helvete med schyssta kläder jag fann idag! Mest tröjor och T-shirtar men även en cp snygg skjorta och ett skärp. Inte alls illa för han som köper minst kläder i hela Falkenberg, och de bästa av allt är att nu behöver jag inte tvinga mig ut att köpa kläder på flera år! Richard var inte sämre han och köpte även en för tidig födelsedagspresent i form av en Sony PSP (Playstation Portable) och en handfull spel. Billigt som satan med sådant här ju. Frågan är om inte jag också behöver en? Giget i Denver var slutsålt och gick kalas. Kul som fan var också att de hade kommit folk dit bara för vår skull som hade upptäckt oss på Amon turnén. Så det blev en del ljugande med dem efteråt. Alltid kul att snacka med folk som uppskattar det man håller på med. Värre med dem som kastar skit och försöker nita en. Men det är rätt kul det med hehe.


Tillbaka till St Louis och födelsedagsbarnet. För er som läst min blogg tidigare vet att fylla år på turné är förenat med direkt livsfara. Mike fick i höstas en tårta mulad i ansiktet och Richard skulle inte gå säker han häller. Första pranket gjorde vi under spelningen. I mitten av setet räknar John in för "Double Agent 616", men istället för att börja låten så nyper han cymbalen, och vi andra börjar spela och sjunga "Happy Birthday". Richard som inte var med på noterna börjar headbanga som aldrig förr och fattar först inte alls vad det är frågan om. Ägd som fan haha! Ni trodde kanske att det var över här? Helvete häller! Efter giget när vi håller på att lasta in all bröte i släpet lyckas Roland dyka upp från ingenstans och ge han en tårta i fejan. Grattis på födelsedagen Richard!

image314

Stabil utsikt!

image315
Nightwish turnebussar och vår humm.. husbil

image316

 Posers

image318

Toumas äger skiten ur oss med sina korttrix (igen!!)

image319

 Emppu (världens gladaste gitarist) och Marco


image317

Hur var det här då?


Kommentarer
Postat av: Flickvän

hörru cooling. raka av dig mustachen och kom hem me dej! :D Puss

2008-06-02 @ 13:53:43
URL: http://fannys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0