Berlin, Hell-sningfors - 29 oktober

Har för tillfället placerat mitt feta bögarsle på en svensk stol, i en vit svensson lokal på ett svenskt spelställe i en riktigt äkta svenne stad(!!!) Fy fan det är riktigt skönt att vara "hemma" igen. Stockholm är iofs hyfsat långt ifrån vår hemstad Falkenberg nere på västkusten, men whatever. Vi körde visserligen igenom Sverige i söndags då vi var på väg till Finland. Men då hann man ju inte mer än stanna på en vägkrog i Jönköping, stoppa i sig en portion köttbullar och ta en skit på dasset. Så även om det var nära så hann den där riktiga svenne känslan aldrig infinna sig.

Sonic Bräda Yäy!

 

Roddat om i skivbutiken

Denna blogg skulle egentligen filosoferats fram igår på färjan på väg hem från Finland, men fastnade med mitt studioprogram och skrev en låt istället. Eller låt och låt vet i fan, det suger rätt hårt men de blir nog bra efter alla 48 kanaler discosynt kommit på hehe. På tal om disco och finlandsfärjor så var det fullt ställ på färjan från Stockholm till Helsingfors i söndagskväll. Jag vet inte varför men på finlandsfärjor är det obligatoriskt för alla att dricka sig fulla. Så efter vi bordat båten och installerat oss i vår hytt tog vi vårt ansvar och satte kurs mot tax-free´n och handla bärsa. I taxfree´n var det tydligt skyltat att alkohol som handlas får inte förtäras på båten, men fem minuter senare och vårt guldfiskminne till lags hade vi givetvis förträngt den regeln. Johns hytt på fyra kvadrat fick agera förfestlokal och efter en stunds bärshinkande bar det av vidare till discot. Resten av historien är rätt dimmig och det som händer på finlandsfärjan stannar på finlandsfärjan vet vi ju. Det finns dock förbannat mycket kul bild o videomaterial som ja tror bli svårt att undanhålla hehe.

Väntar på färjan tsiiidigt på morgonen

 

Lirar Sjuan i färjankön


Stället i Finland var ett riktigt trevligt ställe. STORT som fan och i vår loge fanns tom en egen kunglig frukostbuffé uppdukad. Den kom förbannat lägligt för oss bakfulla själar då vi typ inte fått någon frukost på hela turnén. Bara In Flames och deras crew gäng som fått, så det måste väl blivit något fel idag? Good for us hehe. Efter giget ville i alla fall In Flames visa sina uppskattning åt och bjöd hela turnégänget på champagne och Anders Friden höll tal i värsta kungliga nobelfest andan.

 Typiskt Amon vs Typiskt Sonic fan

 

I Berlin ligger SCA huvudkontor men det var tydligen stängt

 

Frukostbuffe på båten

 

Daniel utklädd till Karin haha


Kommentarer
Postat av: Emilia

Tack för en bra spelning!

Lite besviken på att 9 h 45 min i kön inte gav bättre plats än typ 3 personer från längst ut i första raden på vänstra sidan, då insläppet gick åt helvete för våran del. Den där högtalaren skymde sikten rejält, men grymma spelningar av er, Gojira & In Flames gjorde att våra 28 h i helsingfors blev underbara ändå. :D Har nog aldrig varit så svettig på en spelning som jag var medan In Flames spelade, det var så fruktansvärt varmt där inne.

2008-10-29 @ 18:03:11
Postat av: Vicke

Tjena Viktor här :) Träffade Robin med min kompis Jonas vid en 4 tiden utanför bussarna! Grymt bra spelat och tack för plektrumet Robin! :) Gött!

2008-10-29 @ 18:18:52
Postat av: Gobo

Sista bilden är ju lite smålik :) haha

2008-10-29 @ 19:57:54
URL: http://gobo.blogg.se/
Postat av: Zakarias

Den dära brädan vill jag fanimej ha! Även om jag inte Skate:ar.



Daniel var ju sexig som Karin! XD HAHAHA

2008-10-30 @ 00:39:08
Postat av: Andreas (LagOOn)

Haha,de verkar som om ni fick lite lyx med tanke på er Loge ;D De e ju fint att de uppskattar de bästa på turnén till slut iaf..

2008-10-30 @ 13:34:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0