Birmingham - 28 september

Då har turnén dragit igång på allvar, första spelningen är spikad och vi har fått stifta bekantskap med grabbarna i In Flames och det franska bandet Gojira som vi även delar buss med. En trång så in i helvete sådan, föreställ er att bo sexton vuxna män-i-skor i en lägenhet på 20 kvadrat så förstår ni själva vad jag menar. Bunkarna vi sover i är häller inte de lyxigaste utan är svin låga i tak. Känns som att sova i en begravd likkista och de saknar både strömuttag och en hylla att lägga prylar på. Något man varit bortskämd med tidigare så det suger lite. Men man ska inte klaga. Reser hellre såhär än att konka runt i en husbil som vi gjort de senaste två turnéerna, och det franska bandet är hur as trevliga som helst.


In Flames


Gojira

Gårdagens spelning i Glasgow var lite av ett uppvärmningsgig för hela turnén. In Flames hade dagen innan hyrt en stor lokal där de satt upp hela sin rigg och repat setet ett par gånger, men den lyxen hade inte riktigt vi. Så soundchecken blev i stressigaste laget och några monitorer lämnade in skylten under giget men i övrigt gick det helt okej! Lite halv sugigt är det dock att vi måste gå på scen redan 20 minuter efter dörrarna öppnats. Och med tanke på att de flesta ställena rymmer ett par tusen gubbar kanske det hunnit komma in max ett hundratal när vi går på. Suck! Men sådant är livet som supportband. Det är bara att slicka metervis med hårig röv och gilla läget. Nästa gång är det vi som bär byxorna och visar vart skåpet ska stå Moohaha!

Vårt turné åk

Första turné bärsen


Idag är vi i Birmingham som gäller som bl.a. är hemstad för kända akter som Judas Priest och Led Zeppelin. Fräckt värre! Efter vi loadat in all skit så var mitt och Richards första mission att ge oss ut på staden och ragga upp en sportaffär där vi kunde tjacka hantlar och dylikt. Detta visade sig dock vare lättare sagt än gjort. Det kvittade om sportaffären var tre våningar hög och stor som en fotbollsplan. Den enda men kunde hitta var golf och fotbolls skit. Någon annan sport verkade överhuvudtaget inte existera i detta land. Efter två timmars yrande hittade vi dock det vi sökte och Richard köpte skrot på totalt 40kg. Sådär lagom roligt var det att konka tillbaka med det till klubben sen.. Fy fan.

 

 Nattamat på Macke knacken

 En snubbe från Australien passade på att se oss när han var i England

Halvfräsig livebild från Birmingham


Kommentarer
Postat av: ADarkWintersNight

Du ser alltid så grymt gad ut på bilderna.. Dom flesta man ser på dig när du inte e på scen eller promo så har största smilet

2008-09-29 @ 17:41:57
URL: http://fallenone.blogg.se/
Postat av: Sebbe

Är ni sponsrade av något klädmärke ex. affliction? Jag har sett i alla fall Rickard bära deras t-skjortor på sig vid ett flertal tillfälle. Tänker också på sista spåret från senaste plattan.

2008-09-29 @ 17:52:23
URL: http://grattisnorge.blogg.se/
Postat av: Zakarias

Haha, verkar fett skoj ju! Synd som fan att man inte kan se er, hade ju varit hur jävla najs som helt. Nästa gång ni går ut på turné så är det ni som äger scenen!

2008-09-29 @ 18:40:59
Postat av: Roger

ADarkWintersNight: Man vill ju va glad va!?;-)



Sebbe: Vi har en del Klädspons men inget från Affliction tyvärr. Jag å Richard köpte dock på oss tjockfullt med Affliction mög när vi var i USA eftersom det är så billgt där!!



Zakarias: De kan du fet hajja att vi kommer!X)

2008-10-01 @ 23:47:58
URL: http://piroger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0