6 Februari - Ny Bloggsäsong

Då var det premiär för första inlägget på detta års Bloggsäsong. Kan tyckas sent, men ja kan avslöja att redan i mitten av januari hade jag en idé om att det hade varit jäkligt coolt att göra en "införsonicsyndicatedeatstarsturnéblogg". Tre veckor senare kan vi dock konstatera att den idén rann ut som en spann mögelost på gatan och aldrig blev av. Hela januari har vi varit lediga från spelningar och dylikt då vår manager har sin årliga Thailandresa, inga konstigheter. Så då har jag passat på jobba en del på mitt gamla jobb, färdigställt lite projekt här hemma t.ex städa garderoben, besiktigat bilen och installera alla Nintendo 8-bit spel som fanns att tillgå på mitt Wii. Jag har även tillbringat en hel del tid med flickvännen och förra veckan var Rogers blogg redaktionen med fjällan i fjällen och åkte bräda och skidor. Mycket Trevligt värre!

Bloggredaktionen himself

Just nu är vi på väg upp till Stockholm där vi ska smygstarta turnén med ett eget gig på Klubben imorgon. Är slutsålt så kommer bli fett som ister! För allas intresse så måste jag också meddela att vi precis blev stoppade av polisen. Har vi kört för fort nu igen tro? Nej det var lugnt men de påstod att vårt åk väger för mycket. Vi gjorde hundögon, blottade lite hud och blånekade givetvis, men polisen lät sig inte distraheras av vår manliga förförning. Så vi fick åka till station och väga vårt ekipage. Suck! Visade sig att vi vägde 20% mer än tillåtet, men som tur va klarade vi oss undan böter och även spydiga kommentarer som: "jävla apjävlar" och "Ni ska få så duktigt stryk så ni inte kan stå på benen".  See you suckers tonight at Klubben HELL YEAH!!


Loadar trailern i ottan.



Fetägda av polisen, Det Rockar JU!!!!


Kommentarer
Postat av: Moa

Ni va grymma !

Tackar o bockar för en as härlig konsert. :)

2009-02-08 @ 01:24:06
URL: http://grassse.blogg.se/
Postat av: Petra

Gött att du börjat blogga igen!:D

Ses i malmö i mars!

2009-02-08 @ 10:39:45
URL: http://helloseashell.blogg.se/
Postat av: Gobo

Fan kul å se er igen igår! Kommer ni upp och hämtar oss när ni ska till Malmö? Vore nice av er... hahaha

2009-02-08 @ 22:12:00
URL: http://gobo.blogg.se/
Postat av: Jesper

Härligt med bloggande igen :D ni borde komma hit upp till Kiruna och spela nångång, på våran kända Kiruna Festivalen hehe.. tror ni skulle gilla midnattsolen på sommarn ;)

2009-02-08 @ 23:45:36
URL: http://jesperninezero.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0