Berlin, Leipzig - 16 februari

Då har man landat i Tyskland för ett gäng gigs. Både Helsingfors och Köpenhamn rockade ju helt brutalfett, så nu har man ju fått blodad tand för grymme gigs. Som tur var gjorde inte Berlin en besviken häller. K17 (Das Klubb) var så fullsmockat så folket som inte hade biljett fick besviket vända i dörren. Tråkigt men se till att köpa biljetter i tid då! Ingen var dock gladare än arrangören himself (en gammal tysk old-school hardrocker) som inte hade haft några förväntningar alls inför ikväll. Hur fräckt kan det bli med två översminkade svenneband med 42-kanaler synt i varje låt, dvs låter det inte Iron Maiden eller Kreator så suger det hård discoballe. Men han var helt super nöjd med vad vi cybersvenskar hade åstadkommit och bjöd på Pizza efteråt. Yeah!

Hård Heavy Metal Pose


Glada Tyskar

Nästa dag var Leipzig där både vi och Deathstars lirat förut ett flertal gånger. Stort, coolt ställe kallat Hellraiser, och med så fräckt namn kan det ju bara inte misslyckas. Tyvärr var giget publikmässigt lite av en besvikelse, knappt halvfullt men det var en jäkla trogen publik som anlänt denna mörka söndagskväll. Så röjet var klart godkänt och Roland var så exalterad så han roffar åt sig min gitarr och kör Stevie- Vai solos innan sista låten, fräckt värre hehe. Dagen efter var turnén första day-off och den spenderades i huvudsak på bussen och en fritidsgård. Här kunde man spela pingis och biljard, kasta pil mm. Kul en stund men efter sex timmar blir allting rätt drygt, och gå ut var inget alternativ då det regnade. Så hela dagen ägnades åt att spana på film och spara skägg typ. Mycket spännande värre, och från och med nu har jag bestämt att byta inriktning från Sonic turnéblogg till Rogers personliga Skäggblogg. Mycket nöje.

Mitt turnéskägg Yäy


På day-offs kan man bl.a fördriva tiden med lite rundpingis

Som jag berättat om tidigare så sover jag och Richard i lyxsviten längst bak i bussen. Det rockade som fasen fram till att folk kom på idén att använda utrymmet som både väskförvaring, torkrum för svettiga scenkläder, merchendise-förråd och tvättstuga mm. Så det rockar så lagom mycket nu när man inte ens kommer in i sin säng längre. Nej detta får vi fasen se till att styra upp.. Det hände föresten en kul grej idag morse som jag inte kan låta bli att berätta om! Som vanligt har vi varit mycket flitiga i Sonic och släpat med oss vår Xbox360 (är man supernördar så får man ju se till att leva upp till även ute på turné). Och när jag och Rolle var som mest upptagna i en actionladdad Zombieslakt i nya Resident Evil 5 demot. Så kommer busschauffören (en tysk på kanske 40 bast) förbi och blir helt salig!!


- WOOOT Is this Resident Evil, the new one in Africa?!?!?

- Hell Yeah! B-)

- OOH I have played them all, I really have to try this one!!!!!


Haha så senare när vi var inne och gjorde soundcheck så satt bussdrivern ute I bussen och game´ade på som aldrig förr. Helt grymt! Föresten idag släpps vår nya musikvideo till låten Powershift. Själv tycker jag den rockar men resten av bandet har rätt delade åsikter om den. Döm själva: http://www.myspace.com/sonicsyndicate

En fullständigt övergrodd Backlounge!!!!


Vad vore en turné utan Guitar Hero?


Ström + vätska = Oläge.


Stödigt blåmärke på Ole (Deathstars trummis). Istället för att nita virvlen nita han sig själv hehe


Cat Casino hånglar med en hund. Observera likheten mellan frisyrerna!!


Kommentarer
Postat av: Malin Winkler

Power Shift videon äger \,,/



Snygg bild på Richard o Roland ^^ xD

2009-02-18 @ 17:30:36
Postat av: Vigaren

Powershift videon var bra, men skulle ha vilja se lite mera glimtar från erat grymma headbangande!

2009-02-18 @ 17:49:12
Postat av: Petra

Impad av färgerna och slowmotion på kulan i Powershift!(Y)

men håller med Vigaren, lite mer headbangande så hade den varit perfekt!

2009-02-19 @ 13:06:23
URL: http://helloseashell.blogg.se/
Postat av: Roger

Headbaning är fruktansvärt okommersiellt idag ni vet!! B-)

2009-02-19 @ 22:26:24
URL: http://piroger.blogg.se/
Postat av: syrran

Raka dig för helvete !!!!!!!!!

2009-02-21 @ 11:12:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0