Ryssland varning - 13 februari

Nu har det gått en hel vecka av turnén och vi har precis landat i Tyskland för att ikväll spränga Berlin i småbitar. De närmaste dagarna har vi bland annat asfalterat och paketerat Hell-singborg, Flensbürg (staden full av flensig ost), Köpenhamn och Hell-singfors. Samtliga kvällar helt grymma på mer eller mindre blandade sett. I Helsingborg fick vi t.ex stifta bekantskap med Skånes lätt galnaste publik! Det var fan ryssland varning på det giget och då snackar vi folk som drar och sliter i en från början till slut. Helt sjukt! Spana in en recension från giget här: http://hd.se/noje/konsert/2009/02/11/svensk-metal-som-imponerar/?tm=64027


Ett taggat(?) Deathstars innan gig


Bloody Mary och Bas-brillor, sjukt hårt!

Flensburg var publikmässigt lite av en besvikelse då det bara dök upp drygt 200 pers, för att inte tala om maten vi fick som säkerligen direktimporterad från Lidel snabbmatsdisk. Groteskt var det så de blev att leva på mackor och choklad den dagen. Höjdpunkten nummer ett kom dock efter giget då vi efter några stadiga screwdrivers spelar baseboll med en Vodkaflaska och en fruktkorg. Och sekunderna senare ser logen ut som en gigantisk fruktsallad. Mycket moget och framförallt Rock´n´roll som fan!! Nästa dag börjar bra med att busschauffören kilar fast buss och släp i centrala Köpenhamn. Något kötthuvud (antagligen dansk) hade parkerat så jäkla illa så vi kunde inte svänga runt. Så där står vi fast som fan och bilkön ringlar sig lång bakom. Så småningom dyker det även upp ett led av irriterade danskar och undrar vad fan vi håller på med? Richard tar dock busschauffören i försvar och talar danskarna till rätta och menar att han är för helvete inte Judge Dredd! Från ingenstans dyker dock idioten upp som parkerat bilen, och vi kan rulla vidare Yäy. När vi skulle loada-in på The Rock i Köpenhamn så hade inte stage-handsen dykt upp, så vi fick slita vårt kött till döds upp och ner för alla trappor. Sög riktigt hårt, men när vi väl är färdiga får vi nyheten att det finns en HISS(!!!!!!)... Vi Tackar som mjukast för den infon.


Skinny basebollar med ett äpple 


Stucked som fan i Köpenhamn

Efter en grym spelning i Köpenhamn var det dags att packa in sig och sin skit i en flygmaskin och flyga till Helsingfors för en spelning på Tavastia. Har spelat här tidigare och det rockade jävlar, och ikväll är slutsålt så lär inte bli sämre. Innan gig och soundcheck hade vi dock ett gäng timmar att slå ihjäl så jag och Richard stack till Seawolf Studio på Sveaborg för att hälsa på vår käre dalmasvän Jonas Kjellgren (Scar Symmetry) som var här och producerade ex-Fintrollsångarens Wilskas nya band. Vet i fasen vad de hette, men det lät fräckt iaf och förbannat kul att träffa Jonas igen. Nä back to Tavastia igen. Giget rockade, och speciellt Deathstars hade lätt bästa publikstödet hittills på hela turnén. Whiplasher (Andreas sångare i Death) kunde säga vad som helst och finnarna bara skrek:


 -         Swedish bands rules!!!

 -         WAAAAAOOOOOOHHH!!

 -         Finnish band SUCKS!

 -         YEAAHH WAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOHHHHHH !!!!!!

Haha helt Bäst! Förutom två grymme spelningar hade vi även finbesök av Flo och Andy mm från Nuclear Blast, Jukka och Thoumas från Nightwish, Jonas Kjellgren och den finska promotorn va helt lyrisk över kvällen och att vi hade sålt slut, och bjöd på två flaskor champagne. Det rockade!

On way to Helsingfors


Backstage på Tavastia i Finland


Jonas (kjellapan) Kjellgren


Mike och Roland ser alvarliga ut


Jukka (Nightwish) och Flo (Nuclear Blast) fylleljuger på högnivå


Oläge att ramla ner här ja


Kommentarer
Postat av: Petra

brillorna = Respekt!tummen upp

2009-02-16 @ 17:16:32
URL: http://helloseashell.blogg.se/
Postat av: emilia senilia

Finnish bands är fina grejer ju ;)

hehe.

kul att följa med på er turné i bloggen.

ni är så grymma killar.

tänk att det blev så här! awesome! gläds med er.

2009-02-16 @ 23:04:25
URL: http://kidofthee.blogspot.com
Postat av: Zakarias

Tack som fan för Köpenhamn! Riktigt värt och filmerna blev asbra! Hoppas du har hunnit kolla in dem :)

2009-02-17 @ 18:48:20
URL: http://www.youtube.com/pulverpojken
Postat av: Wiktor

Härligt att du tyckte om giget i helsingborg! ^^ Kan säga att ni var jävligt grymma :) Kommer självklart se er igen nästa gång ni spelar där.

2009-02-17 @ 21:26:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0