Slovenien, Budapest - 21 februari

Slovenien har jag aldrig varit i förut, så det blev en ny spännande erfarenhet att besöka detta land. När jag tittar ut från bussfönstret var det tjocktfullt med snö ute, och jag skådar även ett gäng ungar som kastar något som jag uppfattar som handgranater! Men visade sig vara snöbollar. Efter frukost på klubben bestämde vi (Jag, Richard, Roland, Robin, John, Skinny och Whiplasher) oss att dra ut på byggden och spana in lite kultur. Har varit förbannat dåligt med turistutflykter på denna turné, men det ska det bli ändring på. Efter bara fem minuter tyckte dock Robin och Whiplasher att de fått nog och vände tillbaka, och en stund senare hade även John fått sin Slovenska kultur-tarm stillad. Och gick tillbaka för att putsa cymbaler, leka plockepin med trumstockar eller vad fasen nu trummisar gör på sin dötid. Vi andra hann dock med att spana in ett stort köpcenter och annat smått och gott innan det var dags att vända hem.

Sonic Setlist 08(?)


Det är viktigt att man stretchar ordentligt efter ett gig

Varken vi eller Deathstars har lirat i Slovenien förut så det var inte direkt den publiktätaste spelningen på turnén. Men det var ett kul gig och efteråt var det "Gothic Aftershow Party" (se Halloweenfest) på stället. Ingen av oss var dock överdrivet motiverade att joina, FÖRUTOM Richard! Som ensam tog på sig "Rockstar" ansvaret och söp, fylleljög och raggade rugglor (rugg-ugglor) för oss allihop. Bra jobbat! En annan kul grej som hände var att efter vårt gig, så kastade John ut en trasig cymbal till publiken och en slovenisk skäl blev helt salig av lycka. Grabbens glädje blev dock inte långvarig då vakterna tog honom och trodde han hade stulit cymbalen!! Men efter en stund fick John rätt ut situationen att han faktiskt gett bort cymbalen, och att vakterna kunde släppa honom igen haha.



Trumskin är old-school, nu kastar vi ut cymbaler istället!


Cat (kattskrället) Casino

Budapest i Ungern dagen efter var ett lite annorlunda gig. Det var en Endagsfestival med en miljon andra band med på schemat. Så vi var tvungna att släppa oss upp redan kl 10 i ottan för att loada-in och soundchecka. Trött som ett lik och en hel hjullastare full med grus i ögonen så dyker ett gäng fans upp och vill ta kort!!! Va fasen har inte hunnit vara vaken i en hel minut än, innan man får en kamerablixt upptryckt i fejan.. Tack tack! Väl inne på stället så möts man av en bullmamma som undrar vad man vill ha till frukost. Och efter det så var de bara att sätta sig ner så kom frukosten serverad på två röda. Helt grymt! Eftersom vi hade en lång resa att köra till Ludwigsburg i Tyskland dagen efter så lirar vi så tidigt som kl19 ikväll. Helt perfekt om ni frågar mig. Då finns det ju massa tid till att dricka öl efteråt! Kvällen citat får Cat stå för:

- Man har inga problem med Alkoholen förens man ska sluta haha.


The number of the Salty Beast!


Bussdrivern står för ordningen i bussen


Skinny Disco ser dum ut


Kommentarer
Postat av: LagOOn pöjken

Hahaha härligt av John å häva iväg en Cymbal ;P

Som en fin å duktig man med gitarren som Piroger mannen är så e de klart att fotograferingen är en stor höjdpunkt för fansen,oavsedd tid på dygnet ;D

Ni knäcker allt!! bäst ä ni!

2009-02-27 @ 04:01:40
Postat av: Petra

dude en deal: ni får tavlan som jag visade på Borås signeringen och jag får en signad cymbal? ;D haha

2009-02-27 @ 23:10:01
URL: http://helloseashell.blogg.se/
Postat av: Jack Mental Issues

tjena roger :), fan va kul det är att läsa din blogg, Du är så jävla cp grym på gitarr. Du skulle sett när jag köpt min LSD, och så tänkte jag åh fan va skönt, nu har typ ingen samma gitarr som mig, sen checkar man in Denied videon och så ser min PRECIS likadan ut som din haha, fick typ rå damp och gick in på google och sökte på dig men din var tydligen en ESP :),



ialla fall va kör du med för live gear, har en boss metal pedal men funderar på något proffsigare :), kanske du kan ge några råd :).



Spana gärna in mitt band också, www.myspace.com/menta1issues Min dröm vore att vara förband till er här i stockholm på typ klubben!. Ifall ni någon gång behöver ett så finns vi alltid att kontakta!!!

2009-03-01 @ 18:52:53
Postat av: Jack Mental Issues

tjena roger :), fan va kul det är att läsa din blogg, Du är så jävla cp grym på gitarr. Du skulle sett när jag köpt min LSD, och så tänkte jag åh fan va skönt, nu har typ ingen samma gitarr som mig, sen checkar man in Denied videon och så ser min PRECIS likadan ut som din haha, fick typ rå damp och gick in på google och sökte på dig men din var tydligen en ESP :), ialla fall va kör du med för live gear, har en boss metal pedal men funderar på något proffsigare :), kanske du kan ge några råd :).



Spana gärna in mitt band också, www.myspace.com/menta1issues Min dröm vore att vara förband till er!. Ifall ni någon gång behöver ett så finns vi alltid att kontakta!!!

2009-03-01 @ 18:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0